Haberler
Güncelleme:

Rusya'da "Kurt adam" lakaplı seri katilden "83 kadın öldürdüm" itirafı

Rusya'da "Kurt adam" lakabıyla tanınan Mikhail Popkov isimli seri katil, mahkemede bugüne kadar 83 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti. Seri katilin kadınları öldürmeden önce tecavüz ettiği daha sonra da tornavida, beyzbol sopasıyla kurbanlarını öldürdüğü belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

neden:

böyle bir pisliğin haberini yaparsınız. bu pisliği ve yaptıklarını okumak bize ne fayda verecek. birazda medya bu işlere dikkat etmeli. piskopatlar zaten yeterince var birde ithal etmenize gerek yok. güzel örnekler sunun insanlara ki güzellikler yeşersin. . .

9
2
yanıtYanıtla
ceza:

yavaş yavaş öldüreceksin bunu

10
0
yanıtYanıtla
Tuhaf:

Sadece bizim ülkede yok her yerde var, bunlara idamda gelse çare olmaz bunlar düşünmeden hareket ediyor belli ki, bunların piskolojik sorunlarının olup olmadığı araştırılmalı bu tür olayları hele ki bu kadar pervahsız cinayet işleyen bir birey normal düşünüyor olamaz. Bin kişi değil bir kişi de öldürse bunu idam ile durdurabilmek zor bu kişilerin rahatsızlığının ne olduğu öğrenmeli idam vb. cezalar bu tipleri savunanlara arkasından alkış tutanlara verilmeli

5
1
yanıtYanıtla
boj:

rahatsızlığını öğrenip ne yapacaksın, diyelim ki şizofren

yanıt1
yanıt0
İDAM:

İdam sence çaydırıcı değilmi. 2 şerefsizi as bakalım meydanda o zaman kim cesaret edebilir.

yanıt2
yanıt0
nuri:

türkiyede olsa , bırak infiali , onlarca avukat savunmaya geçerdi. . .

6
0
yanıtYanıtla
adalet:

çok boş bir yorum şimdi bu 83 kadının cinayetinin nesini savunsunlar pardon? türkiyedeki gündem sürekli kadın cinayeti zaten başka bir gündemimiz yok. Avukatlar da beyin yoksunluğu çektikleri için bunu mu savunacaklar? diyelim ki avukatlar piskopat şiddet yanlısı yine de hiç kimse işinden olmak istemez neden böyle bir şeyi savunacaklar? illa kötüleyecek bir şey uydurmanız mı gerekiyor? yorum yaparken herkes ne yazacağını tartıp mantıklı olup olmadığını kontrol etse ne güzel olur.

yanıt0
yanıt0
cosmos:

bu adam manyak

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title