Haberler

Rıdvan Dilmen, Şampiyonluk Yarışındaki Favorisini Açıkladı!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, "Şampiyonluk noktasında hala ibre Başakşehir'den yana ama hiç hesapta olmayan Beşiktaş da devreye girdi." dedi.

Beşiktaş, 29. haftanın kapanış maçında Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Rıdvan Dilmen, zorlu mücadeleyi NTV ekranlarında değerlendirdi. Dilmen, "Her gole saygı duymak lazım. Burak Yılmaz şahane bir vuruşla, özgüvenle takımına 3 puan kazandırdı." dedi.

"SAHANIN EN İYİSİ GÖKHAN'DI"

Ünlü yorumcu, "Beşiktaş havlu atmak üzereyken Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşması sonrası kafa karışıklığı ortadan kalktı. Şimdi daha rahat. Takım da herkesi yanıltıp 5'te 5 yaptı. Sahanın en iyisi 70 dakikalık bölümde Gökhan'dı. Maçın geri kalanında ise Atiba ve Ljajic'ti. Trabzonspor'un da takip ettiği bir maçtı. Onların da 3. olma şansları devam ediyor." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ"

Dilmen, "Fikret Orman, 4 ay önce Burak ile anlaşmış ancak sosyal medyadaki tepkiler nedeniyle endişe etmişlerdi. Sosyal medyayı dikkate almayarak doğru yaptılar. Taraftar da performansından sonra Burak'ı sahiplendi. Doğru olan buydu. Şampiyonluk noktasında hala ibre Başakşehir'den yana ama hiç hesapta olmayan Beşiktaş da devreye girdi. Yorucu maçlar oynadılar aslında, hem de teknik direktörünün Haziran'da olmayacağını bilerek buralara kadar geldiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Başakşehir Sivasspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

Queresma:

CİNCON hakemlerle şampiyon olur

16
28
yanıtYanıtla
kim:

ayrica size mi birakacaktik tabi galatasaray olacak

yanıt5
yanıt1
kim:

fener rize malatya konya bjk maclarimizi izlemeni tavsiye ederim

yanıt3
yanıt0
Baba:

Babana cincon demeye utanmiyomusun?

yanıt5
yanıt2
Çok soktun cek:

Vay arkadaş Galatasaray in sahasına gelecekler favori 3 puan önündeki favori 3 puan gerisindeki favori ama Galatasaray değil ilginç lan zubuk Galatasaray şampiyon olmasa bile galataray şampiyonu belirler

16
8
yanıtYanıtla
öööjjjööö:

olmayan zekasıyla anlıyormuş gibi sabahtan akşama kadar futbol konuşuyor. . .

13
8
yanıtYanıtla
fatih70:

bu zihniyetle bu konuşmayla hala çıkıp yorum yapıyor ya, ikinci sırada gs var hiç hesaba katmıyor böyle körlük olamaz, böyle bir kin ve nefret olamaz, ikinci sıradakini atlayıp üçüncü sıradaki takımı söylüyor, yazıklar olsun sana biraz dürüst konuş, bunu hangi mantık ve zihniyetle söylüyorsun biraz mantıklı konuşsan ne olur, her üç takımda olabilir diyebilirsin bunların arasında değişebilir diyebilirsin

16
5
yanıtYanıtla
Kale:

Beşiktaş da şampiyonluk yarışına girdi demek zaten ikisi arasında geçen yarışa Beşiktaş da girdi demek değil mi? Senin soylediginle arasındaki fark ne?

yanıt4
yanıt7
Ultras leo:

Şampiyona selam durup, fazla heyecan yapmayın. Bu saatten sonra galatasaray ın elinden şampiyonluk almanın mümkünatı olmadığını cümle alem bilir...

9
11
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

AGZINDAN BIDE GS CIKSIN MUBAREK BU NE HAZIMSIZLIK

11
9
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title