Haberler

Rıdvan Dilmen Fatih Terim'e transfer eleştirisi: Sergen hoca ne yapsın ağabey?

Güncelleme:

Beşiktaş'ın deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından konuşan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olmasını yönetimin başarısı olduğunu söyleyip yapılan transferler nedeniyle Fatih Terim'i eleştirirken Sergen Yalçın'dan örnek verdi ve Beşiktaş'ı övdü.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçının ardından yaptığı değerlendirme Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transfer isteğini eleştirdi ve 2,5 yıldır alınan 41 futbolcuya vurgu yaptı.

NTV'de konuşan Dilmen, Fatih Terim ve Erol Bulut'un istediği transferlerin yapıldığını ancak Sergen Yalçın'ın transfer konusunda istediklerinin olmamasına rağmen başarılı bir yapı oluşturduğunu belirtti.

"SERGEN HOCA NE YAPSIN?"

Ünlü yorumcu değerlendirmesinde, "O kadar oyuncuların problemine rağmen hala şampiyonluk yarışındaysa ve kulüben hala iyiyse yönetimin başarısıdır diye düşünüyorum Galatasaray'da. Fatih Terim, 2,5 yıldır burada ve 41 oyuncu almış. Daha ne yapsın yönetim? 141 tane mi oyuncu alsın? Marcao, Emre, Diagne'yi sen aldın hocam ve olan Belhanda, Feghouli iş de yapıyor.Adaletli olmak lazım. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli Ali Koç da en az o kadar oyuncu almıştır. Erol Hoca'nın da istedikleri geliyor. Sergen Hoca ne yapsın ağabey? Rıdvan diye bir çocuğu çıkartıyor, Ersin'le oynuyor, Aboubakar'ı kiraladılar, problemli Vida ile oynadı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Rıdvan Dilmen Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

1234:

fenerlilerin saha dışı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, insanda biraz terbiye olur bu adam 41 transfer yaptı ama 2 şampiyonluk ve 5 kupa kazandı 3 senede peki 3 yılda 50 transfer yapan takımlar ne yaptı senelerdir galatasarayın başarılarını medya önünde değersizleştirme operasyonları algıları yapılıyor, 20 yılda 3 şampiyonluğu olan beşiktaş 7 senedir şampiyon olamayan 6 senedir kupa kazanamayan fenerbahçe galatasaraydan üstün gösteriliyor biraz durun artık da futbol gelişsin

42
23
yanıtYanıtla
1234 e cevap:

helal olsun kardes

yanıt3
yanıt1
1234:

yorumu beğenmeyen arkadaşlar büyük ihtimal hoşlarına gitmediği için beğenmemiştir yoksa yalan yazılan bir şey yok

yanıt3
yanıt3
ağa emi:

siz fenerli olacaksınız birgün gün gelecek

yanıt0
yanıt4
Kral Metin oktay:

Trt neden galatasaraya dusmanlik yapiyor alp pehlivan neden gs karsi algi yapiyor trt hepimizin kanali diagnenin rakipten once hamlesi var rakip gec kaliyor ustelik kafasini topa togru asagi egiyor top ayakla oynama mesafesinde dunyanin hic bir yerinde boyle kirmizi kart verimez yaziklar olsun trtye giden katki paylarimiz haram olsun

yanıt1
yanıt0
Ua 34:

ALİ PALABIYIK DENEN TETİKÇİNİN SARAÇOĞLU STADINDA CİMBOMUN GALİBİYETİNİ ÇALDIĞINI UNUTMADIK !

12
6
yanıtYanıtla
Ua 34:

MAÇIMIZA ALİ PALABIYIK ADLI ALÇAK ATANMIŞ. MHK DENEN TETİKÇİ KURUM İŞBAŞINDA YİNE !

12
4
yanıtYanıtla
KARTAL:

Diyene bak hizaya gel :)))))) insan da arlanma olur ama böyle hususlarda baya fransız arkadaşlar

yanıt0
yanıt2
ms:

gs nin kaç transfer yaptığını bilyorsun fener kaç transfer yapmış onuda yaz yiyorsa

11
5
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

Rıdvan efendi sen kendi işini yap kimler ne kadar transfer yaptı ortada hale yapıyorlar almanların coffiğinide getirip türk futboluna katkı sağlayacakmış senin sergenin ne başarısı varki imparatorla kıyaslıyorsun

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title