Haberler

    Ünlü Futbolcu Ribery: Beni Görenler "Suratın Ne Kadar Çirkin" Diyor

    Güncelleme:

    Bayern Münih'in yıldızı Franck Ribery, "Gittiğim her yerde insanlar bana bakıyor. Suratına bak ne kadar çirkin' diyor. Buna alıştım." dedi.

    Bayern Münih'in yıldız ismi Franck Ribery, yüzündeki yaranın kendisine ilham verdiğini açıkladı.

    Gazete Habertürk'ün haberine göre; Ribery, "Bu yara, benim şimdiki karakterim ve gücümde bana büyük ilham verdi. Gittiğim her yerde insanlar bana bakıyor. Suratına bak ne kadar çirkin' diyor. Buna alıştım" dedi.

    2 YAŞINDA TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

    Fransız oyuncu, henüz iki yaşındayken ciddi bir trafik kazası geçirmiş ve yüzüne 100 dikiş atılmıştı. Fransız futbolcu, bir dönem de Galatasaray forması giymişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Franck Ribery Bayern Münih Habertürk Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
    500

    Yorumlar (44)

    Meryem:

    Neresi çirkin? Ben bir çirkinlik göremedim ! ...

    27
    1
    yanıtYanıtla
    ARSİNLİ61:

    ALLAHTAN TOPÇU OLDU DA HİÇ BİR KIZ SANA HAYIR DEMEZ OKADAR PARA VARKEN BU TİPSİZLİKLE YOKSA NE YAPARDIN

    4
    19
    yanıtYanıtla
    Culpa:

    Düşmez kalkmaz bir Allah. Dikkat et de bi trafik kazası geçirip tipsizleşme. .

    yanıt20
    yanıt0
    enes:

    adamın dibidir ribery o kadar para kazansa bile karısını hala bırakmamıştır.

    yanıt12
    yanıt0
    kızgınmen:

    hem tipim bozuk diyo. . hem topçu. . hem paralı. . . ne ayak bu. . . bas parayı düzelt tipini. . yada yeşil kart al, suriyelim de, bedava amelıyat ol. millet ödesin. . nelere kaldık beya. . .

    yanıt1
    yanıt0
    YSF:

    Galatasaray dayken takımı ortada bırakıp bedava fransaya dönmüştü. gerekçesi de parasını alamamakmış. sanki parası takımda kalacaktı. üç kuruş menfaate Galatasarayı zarara uğratıp yarı yolda bıraktığı için sevemedim bu adamı hiç. . . geçen de altın top u alamadığı için bir serzenişte bulunmuştu. iyi de olmuş çünkü sen dünyanın en iyisi hiç bir zaman olamadın benim gözümde. . .

    7
    14
    yanıtYanıtla
    Dürüst ol:

    Patronun maaş vermese onun işine gidermisin, yeni bir işmi ararsın

    yanıt1
    yanıt0
    .....:

    İNSANLARDA HİÇ YÜZ KALMAMIŞ . BEN BÖYLE BİRİNİ GÖRSEM UTANIRIM O SÖZLERİ SÖYLEMEYE .

    20
    0
    yanıtYanıtla
    dede cucu:

    Henüz beni görmemişsin haline şükret tipim yüzünden ateist oldum benim gibi birini bir tanrı yaratmazdı

    7
    13
    yanıtYanıtla
    bilal:

    vallaha maşallah , yine güzelsin gerçekten de. karakterin güzel . . boş ver . . . öyle diyenler ahlaktan terbiyen insanlıktan utanmaktan nasibini alamamış, insanın ayıbını suratına vuran şerefsizlerdir. şerrefsizlerin içi çirkin suratlarını boş ver.

    19
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title