Haberler
Güncelleme:

Rekabet Kurulu, TEMSA'nın devrine onay verdi

TEMSA'nın ortak kontrolünün Hacı Ömer Sabancı Holding AŞ iştiraki Exsa Export ile PPF Beer Topholdco B.V. tarafından devralınması işlemine izin verildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

UNI GS:

Ama bizim uefa kupamız var lan. Pehh

1
5
yanıtYanıtla
Çelik:

Ülkemizin özetini mi merak ediyorsun? Yorumları oku ve iki paragraflık metni anlayamamış bir güruh gör. İşte onlar azınlık değil, unutma, Türkiye''de f okuduğunu anlamıyor. O yüzden herhangi bir konuda, derinlikli ve nispeten zor metinler okuyarak kendini geliştir. Böylece hayattan çok daha fazla keyif alan, bilgili, okuduğunu anlayan biri olursun.

4
1
yanıtYanıtla
Ama bak bee:

Aynı kardeşim güldüm ya okuduğunu anlayaman çoğunluklu bir milletiz

yanıt0
yanıt0
ömer turan:

satın abi satın. babalar gibi satın. sonu ne olacak. onu sat bunu sat. hovarda gibisin.

0
0
yanıtYanıtla
Makine:

TEMSA gibi bir türk adi tasiyan firmanin yabanciya satilmasi hic hos olmamis. . ancak bu sirketin yüzde kaci yerli sermaye idi, bilmiyoruz. . . .

0
0
yanıtYanıtla
KARA:

Neden Böyle düşünüyorsun ? Yeterki üreten mühendisleri kaybetmeyelim. Devlete ait mülkün satılmasına karşıyım ama özel yatırımlar için ülkemize güzel bir döviz girdisi olarak normal karşılıyorum. Temsa satılsın ama ülkemizde başka rekabet edecek firmamız olmazsa o zaman tüketime mahkum oluruz

yanıt0
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title