Haberler
Güncelleme:

Rakibinin kafasına uçan tekme atan futbolcunun 6 maç ceza alması, Brezilya'da büyük tepki çekti

Brezilya'da oynanan kadın futbol maçında, sahalarda ender görülen bir faul pozisyonu yaşandı. Rakibinin topa kafayla vurmak istediği esnada uçan tekme atan Janete isimli futbolcu, federasyondan 6 maç ceza aldı. Federasyonun verdiği ceza, ülkede büyük tepkilere neden oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Vatan Perver:

Videodan gördüğüm kadarıyla kasti değil de kontrol dışı bir hareket gibi geldi bana. En doğrusunu Allah (c. c. ) bilir.

2
5
yanıtYanıtla
janeteci:

uçan tekme atan kız haklı. Kasti durum yok , rakibini görmeden topa ayagını kaldırıyor ama 6 maç da az olmuş . 10 maç olmalıydı cezası . . .

4
3
yanıtYanıtla
ASDSASDA:

İSTEMSİZ.

3
3
yanıtYanıtla
Behçet:

Böyle bir posizyon yıllar önce Hagi ye yapılmıştı fenev-G.SARAY maçında hatta hakem de yanılmıyorsam erol ersoy du hakem denen a Erol bulut ya Mustafa Doğan uçarak tekme atmıştı kırmızı kartı da Hagi görmüştü çok tuhaf ama gerçek araştırın bakın ne kadar samimi olduğunu anlarsın inşallah.....

1
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

kasıtlı bir harekte benzemiyor ki ? fenerbahçe kadın spor takımı yapmış olsaydı bu hareketi tff önce 4 maç sonra tahkimden 2 maça düşerdi ellam.

2
1
yanıtYanıtla
kızıl ejder ikiz ejder:

istemsiz ama gayrinizami hareket ölümcül dövüş filmi gibi

0
2
yanıtYanıtla
adil:

İstemsiz olsa hemen yanına koşar sağlıkçıları çağırırdı kadının suratını dağıtıyor dönüp arkasını gidiyor.

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title