Haberler

Rakibine Tekme Atan Oyuncunun Lisansını Yaktı

Güncelleme:

Amatör maçta rakibine tekme atan oyuncunun cezasını hocası verdi. Hoca, tekme atan oyuncusunun lisansını herkesin gözü önünde çakmakla yaktı.

Zonguldak'ta amatör küme maçında son yıllarda eşine rastlanmayan bir hareket gerçekleşti. Hafta sonunda 2. Amatör Küme maçında Güvenlikgücüspor ile Kozlu Taşkömürüspor, Fener sahasında kozlarını paylaştı. Maçın 65'inci dakikasında Güvenlikgücüsporlu 26 yaşındaki oyuncu Cemil Can Rakipoğlu, rakibine yaptığı sert müdahale sonucunda maçın hakemi Yaşar Günay tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Rakibine Tekme Atan Oyuncunun Lisansını Yaktı

OYUNCUSUNUN LİSANSINI YAKTI

Hakemin verdiği karta tepki gösteren Rakipoğlu, yere düşürdüğü rakibine tekme attı. Ardından oyuncusunun bu tavrına kayıtsız kalmayan Güvenlikgücüspor'un 60 yaşındaki tecrübeli antrenörü Yusuf Aydın, kırmızı kart gören oyuncusu Cemil Can Rakipoğlu'nun lisansını yaktı.

"SPOR SAHADA OYNANIR"

Yaşanan olayın ardından açıklamalarda bulunan Güvenlikgücüspor Teknik Direktörü Yusuf Aydın, sporcunun yaptığına karşı olduğunu ve lisansını yaktığını söyledi. Aydın, "Sporcum daha önce Terakkispor maçında da bu hareketi yapmıştı. O maçta da şampiyonluğu kaçırmıştık. Bu maçta kim kazanırsa Play-Off oynayacaktı. Maçın başından sonuna kadar hakem defanstaki adamı 'Sizi atacağım' diye uyardı. Araştırdığıma göre bu hakemin Kozlu İlçesinde öğretmenlik yaptığı için bu maça verildiğini öğrendim. Bana göre bu maça verilmemesi lazımdı. Hakemin birinci dakikadan yanlı tutumundan 10 numarayla 8 numara sert müdahale içindeydi. En üzücü olay 65'inci dakikada yaşandı. Benim sporcum faul yaptı diye ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Yerde yatan sporcuya vurduğu için lisansını yaktım. Bundan önce de Hamza diye bir sporcumun lisansın yakmıştım. Ben böyle şeylere karşıyım. Spor sahada oynanır. Hakem arkadaşların da maçı maç gibi yönetmeleri gerekir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cemil Can Zonguldak Aydın Kozlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

böyle olaylar oluyor hocam senin oyuncunun lisansini yakmanda dogru bir sey deyil o da yanlis

7
4
yanıtYanıtla
bilirkişi:

adamsın hocam.

3
4
yanıtYanıtla
MTT:

2. amatör lig kadar gereksiz bir lig yok. bence kriterlerini çok daraltmak gerekiyor eğer oyuncu yetişsin istiyorsak. . .

3
2
yanıtYanıtla
Müjde:

Helal kazanmak çok önemli bir şey.

1
1
yanıtYanıtla
ŞEY:

ŞEYMA

0
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Mtt kesinlikle haklısın. Amatör lig kaldırılmalı. Oyuncu yetiştirmede, bu ligin hiç bir faydası yok. Bu ligden gepte, üst liglere, hele ki süper lige sıçrayan oyuncu, hatırlamıyorum. Belki 1 veya 2 olabilir o kadar

0
0
yanıtYanıtla
SADO:

Amatör futbol kulüplerinin gençlere hicbir faydası yok nca sene oynadım sirf milletin parasını ve devletten gelen parayı yemek için kurulmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title