Haberler

AK Parti Hatay İl Teşkilatı Temayül Yoklaması Yaptı

Güncelleme:

AK Parti Hatay İl Teşkilatı, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için temayül yoklaması gerçekleştirdi. Altınözü ilçesindeki spor salonunda düzenlenen yoklamaya teşkilat üyeleri katıldı ve belediye başkan aday adayları için oy kullandı. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı, temayül yoklamasının hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Hatay İl Teşkilatınca, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Altınözü ilçesindeki spor salonunda düzenlenen temayül yoklamasına katılan teşkilat üyeleri, partiye başvuran belediye başkan aday adayları için elektronik ortamda oy kullandı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, programdaki konuşmasında, temayül yoklamasının hayırlı olmasını diledi.

Katılımcılara teşekkür eden Ağralı, programı coşku ve heyecanla tamamlayacaklarını söyledi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk de yerel seçimde, ittifak partilerinin desteğiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanmak için mücadele edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Politika

Abdullah Ağralı Altınözü Hatay Spor Partiler Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title