Haberler
Güncelleme:

İstanbul'da kan donduran olay! Genç çift vahşice katledildi

İstanbul Büyükçekmece'de sokakta yürüyen çiftin yanına yaklaşan birkaç kişi, adamı kurşun yağmuruna tuttu. Kimliği bilinmeyen şahıslar adamı öldürdükten sonra, kadını kaçırarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine çevrede inceleme yapan ekipler, kadının cansız bedenini yol kenarında buldu. Talihsiz kadının bıçaklandıktan sonra hareket halindeki arabadan atıldığı belirlendi. Kadının kaçırılma anları ise kameraya yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Klm :

Acil şekilde hukuk sisteminde CAYDIRICI cezaların hüküm sürmesi gerekli yaptırımlar gelmedikçe Türkiye cumhuriyeti Ölümle sonuçlanan bu tür eylemler olmamaya devam edecektir. Adalet önünde “ pişmanım uyuşturucu kullandım “ vb basit savunmalar ön görülmemelidir. Ağırlaştırılmış ve yüksek güvenlikli kısıtlı haklara sahip Özel hapishalerde tutulmalıdır. Cezasını çekerken acıyı hissetmelidir. Özgürlüğünü aldığı kişinin ÖZGÜRLÜK HİSSETMEDEN cezasını çekmeli ve topluma EMSAL TEŞKİL ETMELİDİR.

148
2
yanıtYanıtla
Samet Hamza:

Bırak idam etmeyi bizim yargılamada kıravat takması yeter 5 sene yatar çıkarlar

90
2
yanıtYanıtla
ENGİN :

bizim toplumumuzda acilen kanunların değiştirilip idam yasasının çıkarılması gerekli. bu tip cinayet işleyenleri yakalayıp hemen asılması gerekli.başka türlü bunların önüne geçilmez.

83
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

reform diyerek sadece laf üretiliyor bizi yönetenler bu ülkede yasamiyorlar adalet sisteminin cöktügünü görmüyor halkin sikayetlerini duymuyorlarmi niye bir iyilestirme düzeltme yapilmiyor anlamak mümkün degil onbinlerce yeni güvenlik gücü alindi ama sokaklar hala eskisi kadar bile güvenli degil cünki suca meyilli siddet yanlilarinda sehir eskiyalarinda bir sey yapmayi kafaya koyonlarda karakol polis mahkeme hapishane korkusu kalmadi ya ifade vererek yada denetimli denerek serbest kaliyorlar.

71
3
yanıtYanıtla
Güven Yaşar:

İdamı getirsinler imzalayım ama getiren yok.

56
0
yanıtYanıtla
Cenk:

Adaletini sevdiğimin ..

4
0
yanıtYanıtla
İbrahim koç:

İdam gelsinde ya garibanı suçsuzu asarlarsa. Güçlü olan her zaman bir şekilde kurtuluyor. Malesef. Bize idam değil adalet lazım.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title