Haberler

Para sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe, Ozan Tufan ve Pelkas'ı satış listesine koydu

Güncelleme:

Sarı-Lacivertliler, yapılacak takviyeler için öncelikle elden bazı futbolcuları çıkarmaya çalışıyor. Piyasası olmayan futbolcularda zorlanan Fenerbahçe, Ozan ve Pelkas'tan gelir elde edip rahatlamak istiyor. Yönetim, ikili için toplamda 20 milyon euro belirledi.

Sabah'ın haberine göre sarı-lacivertliler bu oyuncuları satarak Pereira'nın istediği transfer hamlelerini gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bu satışlar gerçekleşirse, sarı-lacivertliler limit sorununu aşmış olacak ve daha önce belirlenen hedeflere yönelecek. Fenerbahçe santrfor, stoper ve iki kanat için çalışma yapıyor.

Para sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe, Ozan Tufan ve Pelkas'ı satış listesine koydu

OZAN VE PELKAS PARA EDİYOR

Sarı-Lacivertliler, piyasası olan Szalai ve Altay'ı elden çıkartmak istemiyor. Orta sahadaki bolluk nedeniyle Ozan ve Pelkas'ın satışına razı gelindi. Bu ikili için toplamda 20 milyon euro bedel belirlendi.

PELKAS'A YOĞUN İLGİ

Pelkas'a Fransız takımlarının ilgisi fazla. Ozan Tufan'a sezon sonunda gösterilen ilgi şu anda yok. 26 yaşındaki orta saha, EURO 2020'den beri düşüşte.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ozan Tufan Haberler

500

Yorumlar (3)

Uğur Duran:

eğer geçen yıl Fenerbahçe son haftaya kadar şampiyonluk kovaladıysa bu ikisi sayesinde. Fener geçen ara transferde İrfanın yerine golcü alsaydı belki de şampiyondu. şimdi golcü almak için elindeki iyileri satıyor... Böyle basiretsiz bir yönetim görmedim.

18
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Kim ozan mi iyi??????pelkaa bişey diyemem ama ozan dökülür avrupada

yanıt10
yanıt5
Uğur Duran:

Eren sen geçen yıl hangi adada karantinadaydın? maçları izlemedin sanırım hiç. Ozanı hiç sevmem ama geçen yıl çocuk çok çalıştı... bunu göremiyorsan bir şey diyemeyeceğim.!1

yanıt2
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title