Haberler

Hamile kadına dehşeti yaşatan magandaların baklavacı dükkanları kapanmaya başladı

Güncelleme:

Pendik'de trafikte hamile kadına dehşeti yaşatan magandaların baklava dükkanları kapanmaya başladı. Kaynarca'daki şubeleri kapatılırken vatandaşlar, "Müşteri olmayışından dolayı kapandı" dedi.

Pendik'te geçtiğimiz günlerde trafikte hamile kardeşlere dehşeti yaşatan iki kardeşin sahibi olduğu baklava dükkanları olaydan sonra iş yapmamaya başlamıştı. İki kardeşin sahip olduğu baklava şirketinin Pendik Kaynarca'taki şubesi iddiaya göre müşteri gelmediği için kepenk kapattı.

"MÜŞTERİ OLMAYIŞINDAN DOLAYI KAPANDI"

Vatandaşlar ise "Müşteri olmayışından dolayı kapandı. O olaydan sonra müşterilerin çekilmesi sıkıntı oluşturdu. Olan çalışanlara oldu. 3-5 kişi çalışanı vardı. Durum böyle" dedi.

Hamile kadına dehşeti yaşatan magandaların baklavacı dükkanları kapanmaya başladı

NE OLDU?

6 Temmuz'da E-5 karayolunda meydana gelmişti. Hasan ve Hüseyin Sel, trafikte kendilerine yol vermediğini iddia ettikleri araca, içerisinde hamile bir kadın olmasına rağmen saldırıda bulunmuştu. Görüntülerin yayınlanmasıyla iki zanlı başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı. Mahkeme, olaya ilişkin delillerin güvence altına alındığı ve sanıkların kaçma ihtimalinin bulunmadığı gerekçesiyle, Hasan ve Hüseyin Sel'in tahliyelerine karar vermişti.

Hamile kadına dehşeti yaşatan magandaların baklavacı dükkanları kapanmaya başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kaynarca Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (195)

Adınızı Yazın:

abi adamların yaptıgını onaylamıyorum ama sadece mala zarar verme var bu kadar ceza çok agır. . emin olun bu olay basına yansımasaydı ceza bile almazlardı . magdur tarafta iyi duygu somurusunu yaptı.

25
307
yanıtYanıtla
TÜRK:

O içindeki senin hamile eşin olsa bile bunu diyebilecekmisin

yanıt55
yanıt1
muhtalip:

Adamda silah var karşılık verse belki de karı kocayı vuracaktı.

yanıt17
yanıt1
Sporcu:

lan tosba sanki ülkede mal almak çok kolay gibi bide sadece mala zarar var demişin. kıçı kırık bir tofaş alsan 15 lira lan ülkede. Hadi biriktir bakalım 2500 3000 lirayla 15 binde al hemen alabiliyorsan

yanıt25
yanıt1
uyuz herif:

yürü git lan. senin karın sen aynı şeyi yaşasanız ortalığı yıkardınız. burdan sallaması kolay tabi. iyi olmuş. inşallah yiyecek ekmek bulamazlar hanzolar.

yanıt48
yanıt2
serdar fırat:

tamamen yanlış düşünüyorsun ne demek tamamen mala zarar var. araba park halinde olsaydi benzin döküp yaksalardi en fazla maddi zarari telafi ederlerdi icinde kadin olan arabaya o sekilde saldırmak bence sadece insani duyguların eksikliğindendir nerden baksan iğrenç ahlak dışı bi durum.helal olsun vatandaslar mahkemelerin veremedigi cezayi kendileri veriyor bu olay yuzunden protesto edip alışveriş yapmaktan vazgeçen herkesi selamlıyor tebrik ediyorum

yanıt45
yanıt1
ALAYLI:

ALİ yazdığın yorum da bahsi geçeni çok mu ağzına aldın ki klavyene kadar gelmiş.

yanıt15
yanıt13
ALİ:

O ARAÇTAKİ SENİN KARIN OLSAYDI NE YAPARDIN GERÇEKTEN YİNE AYNISINI SÖYLEYEBİLİR MİYDİN VEYA O KADIN O AN ÇOCUĞU DOĞURABİLİRDİ VE O KOŞULLARDA ÇOCUK ZARAR GÖREBİLRDİ UMARIM BAŞINA GELMEZ DE ANLAMAK ZORUNDA KALMAZSIN

yanıt26
yanıt2
TESLA:

halkın önünde hiçbir güç duramaz yeterki halk basiretli olsun uyumasın

59
0
yanıtYanıtla
Mert:

Beter olsunlar, Allah''ın laneti üzerine olsun böyle merhametsiz cani ruhlu insanların. . .

49
0
yanıtYanıtla
Tüm 195 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title