Haberler
Güncelleme:

Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun kızının son hali görenleri şaşkına uğrattı

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nın gözlerden uzakta büyüttüğü kızı Refia Dermancıoğlu'nun son hali görenleri şaşkınlığa uğrattı. Abla-kardeş gibi görünen anne ve kızın benzerlikleri de gözlerden kaçmadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (32)

nevşehir - orhan:

bu kadına hastayım o kadar iğrenç, içten pazarlıklı bir surat ifadesine sahipki oynadığı kötü roller kadında adeta yaşıyor asla sırıtmıyor!!!!

69
7
yanıtYanıtla
sercan:

oğlum kadına hakaret mi ettin iltifat mı? anlamadım ki ahahahahahahaha

yanıt90
yanıt5
mt:

sercan senin yoruma yarıldım ben :D

yanıt5
yanıt1
deniz t.:

SERCAN, adam ''bu kadına hastayım'' dediğine göre iltifat ediyor işte nesini anlamadın?

yanıt2
yanıt0
volkan - balıkesir''den selamlar:

lan içtiğim kolayı püskürttüm bu nasıl bir tanımlama :)))))))))))))))))))))))))))))))9

yanıt2
yanıt1
Memo:

Bu kadini görünce hep hayat kadinlari aklima geliyor. Bilmiyorum neden

41
17
yanıtYanıtla
KARA:

Hayat kadınları kadın değil mi isteyerek mi yapıyorlar senin gibi kendini bilmez delikanlı geçinenler yüzünden o hale düşüyorlar keyfinden onun bunun altına yatmıyorlar. . . . .

yanıt12
yanıt20
Gereksiz:

Millet olarak TV''lerde yayınlanan dizilere kendimizi kaptırıp onları yaşıyoruz. Onlarda ne gördüysek , aynısını yapıyoruz. Oyuncunun canlandırdığı rol itibariyle böyle bir ön yargınız olabilir. Gerçek hayat ile ekranları birbirinden ayırt etmesine alışmamız gerek.

yanıt11
yanıt5
tamkara:

Aşağıda KARA nın yorumuna dislike verenler yorumu okumadanmı dislike verdiler yoksa kadınların bu yola düşmesine seviniyorlarmı.

yanıt1
yanıt1
hele memocan:

Rahmetli Erol Taş'' ta hep kötü rolde oynuyordu ama tanıdın mı hiç bilmem ben kahvesine de gittim eskilerden dinledim melek gibi bir insanmış. . Bir sanatçının rolü üzerine yapışıyorsa bu öyle olduğu için değil işini profesyonelce yaptığı içindir. . Ha gerçekte iyidir kötüdür tanımam ama bizim millette tanımadan yapıştırma ön yargısı bir hastalık olduğu için bir şey de diyemiyorum. . .

yanıt1
yanıt0
HTC:

HABERİ YAPAN VATANDAŞ , ARTIK ŞÖYLE SAÇMA SAÇMA GÖZLERİNE İNANAMADI BİLMEM NE GİBİ BAŞLIKLAR DEĞİLDE DAHA GERÇEĞE YAKIN , MANTIK ÇERÇEVESİNDE BAŞLIK ATSANIZ DİYORUM

55
1
yanıtYanıtla
Haberci Değil ki:

Haberi yapan vatandaş haberci değil ki. Milleti uyutmak için görevlendirilmiş biri...

yanıt17
yanıt1
HEYCANLI:

Htc kardeş bu heycanlı olmasa sen ling i tıklamazdın onlarda para kazanamazdı

yanıt7
yanıt2
Levi Sebatay:

Dindar kişiler olarak sadece eleştirmemeli değişmeleri için zorlamalıyız. Burası müslüman ülke. Müslüman ülke degil mi..? Ya müslüman gibi yaşayacaksın ya da bu ülkeden gideceksin. Bence kadınlar örtünmeli ama türban değil çarşaf giymeli. Asla çalıştırılmamalı hatta okutulması bile çok sakıncalıdır. Dışarı babası, ağbisi, kocası ile birlikte bile olsa çıkarılmamalı çıkarsa da o ve yanında olup dışarı çıkmasına izin verenler (kocası, ağbisi, babası) hapise atılmalıdır.

4
37
yanıtYanıtla
sakar şakir:

sende arızamı var sebetay her şeyin altında müslümanlığı arıyorsun senin yerin arabistan yallah git oraya istediğin gibi yaşa elinden tutanmı var bu ülkede herkes istediği gibi yaşar

yanıt5
yanıt2
Roman Burki:

Bu ülkede Halifelik varken Şeriat Hükümleri ile yönetilirken bile insanlar inançlarını özgürce yaşayabiliyordu. Söylediklerinin Müslümanlık ve dindarlık ile bir alakası olmadığı gibi seninde bunlarla bir alakan yok ya kara cahilsin ya da Müslümanlık ve Dindarlığı karalamaya çalışan bir kalpazan

yanıt14
yanıt0
Caner:

Bu levi denen karaktersiz tek hucreli amip sadece insanlari burada birbirine dusurmek icin iskembden sallamis. Evet burasi Musluman bir ulke ve herzaman Musluman kalacak Allahin izniyle ve bizlerin gayretiyle ama senin dedigin gibi asla olmayacak. Seni karakter dusmani seni. Disarda cik soylesene bunlari

yanıt11
yanıt1
İyi kalpli biri jxjxjx:

Ablacim yada abicim her kimsen öncelikle biz bir din ulkesi değiliz ve seriatla yönetilmiyoruz o istediğin şeyler senin görüşün ama yobaz bir bakış açın var bence bunu degistirmelisin bakış açını biraz genişlet herkesin kendi hayatı ve bu hayatı nasıl yaşamak istediği onun kararı karışamazsin yani bırak şöyle yobaz cevapları isterse bir kadın etek giyer elbise yada sort isterse kapanır yada açılır bunların hepsi onun kararıdır kimse hayatını hiç çenesini kapamayan yobaz ve kendini dindar sanan sapkın insanlara göre yaşamıyo inşaallah beni anlamışsındır :-)

yanıt3
yanıt1
ss:

sen git arabistana yasa yobazlar ulkesı sözde muslumanlar her turlu pıslıgı barındırıolar

yanıt0
yanıt2
iman:

iman tahtası hep açıkta olan kadın

27
7
yanıtYanıtla
batıyoz laa:

İman tahtası kapalı kafada renkli başörtü altta tayt yüzde boya sırtta dar pardüse hele birde haşema ile mayolu erkeklerin yanında denize giripte ben kapalıyım bikinili kadınlar düşünsün diyenler var ya. Ula aynı odada kalamıyon ama plajda yarı çıplaklarla aynı ortamda günah olmuyor. Evet bu kadınınki günah kabul ediyorum ama yorum yaparken hepsini katın.

yanıt17
yanıt3
sakar şakir:

ne var halinde anlayamadım bi anormallikmi var neticede genç bir kız güzel desek çokta degil editör sen niye şoka girdin hayatın hiç bayan görmedinmi

27
2
yanıtYanıtla
Furkan:

Gözlerime inandım.

22
0
yanıtYanıtla
Bunlar dişi mi:

Emin miyiz, erkek çıkmasınlar

6
8
yanıtYanıtla
İyi kalpli biri jxjxjx:

Sen çılgınsın ffjjxjxjxjxjxcjjcjc

yanıt2
yanıt1
gözlerinde kalp olan emoji:

evet şu an inanamıyoruz gözümüze Allah Allah neden acaba

13
0
yanıtYanıtla
Vatandaşın Sesi:

Fatmagül ün akrabası değil mi o

10
2
yanıtYanıtla
ercan:

çokmu önemli hem kimmiş bunlar

9
3
yanıtYanıtla
Yorum:

Kezban Teyze ve Kezban kızı....Haaaa

yanıt7
yanıt2
diriliş:

ben neden şaşırmadım. acaba doktora görünmelimiyim

6
1
yanıtYanıtla
ana kız:

kadın cok hos tam erkeksin kızıda öyle keskin hatları varanalı kızlı guzeller ve türk kadınına örnek

1
3
yanıtYanıtla
Kimene:

Herkesin dini günahı kendine bu kadar eleştirmenin anlamı yok işini güzelce icra eden birisi emeğe saygı lütfen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title