Haberler

Otomobil, Galatasaraylı Taraftarların Arasına Daldı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi takımları lehine tezahürat yapan bir grup Galatasaray taraftarının arasına otomobil daldı. Yürekleri ağızlara getiren kazada bir kişi hafif yaralandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesinde sarı kırmızılı takım için tezahürat yapan grubun arasına otomobil daldı. Kazada bir kişi yaralandı.

BAŞKA ARAÇLA ÇARPIŞINDA GRUBUN ARASINA DALDI

Edinilen bilgiye göre, UltraAslan taraftarlar ekibiyle birlikte Bucak Oğuzhan Mahallesi'nde bulunan bir cafeye giden taraftar grubu maçın hemen öncesinde sokak ortasında tezahürata başladı. O anda yoldan geçen bir araç, hatalı dönüş yapınca karşı yönden gelen bir başka araçla çarpıştı. Araçlardan biri çarpmanın etkisiyle tezahürat yapan grubun arasına daldı. Yüreklerin ağızlara geldiği kazada araç Galatasaray taraftarı H.Ö.'ye ve diğer yanındaki arkadaşına çarparak durabildi. Kazada ölen olmazken Galatasaray taraftarı H.Ö. hafif yaralandı. H.Ö.'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı cep telefonları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Burdur Bucak Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (22)

Adınızı Yazın:

O araca çarpmasaymış kimbilir kaç kişi öldürecekmiş. Araca çarpınca durdu farkındamısınız? Şoför adam öldürmeye teşebbüsten gözaltına alınmalı!!!

10
3
yanıtYanıtla
Menfaatsiz:

Futbolcular fındık kırsın alem yapsın bu cahillerde bir taraflarını yırtsın ne diyelim beyin bedava

10
0
yanıtYanıtla
Seyfullah:

Futbolculara, stadlara para kazandırmamak, nefesini, vaktini futbol gibi boş birşeyle harcamamak bile bir katkıdır. Bunu bile anlayacak kadar IQnuz yok.

yanıt2
yanıt0
Fbli:

İyi olmuş :))

5
4
yanıtYanıtla
ysf:

Lan gerizekalı beyin özürlü, taraftarı bırak sonuçta bir insan, bin can. Hiç mi beynin yok senin? Ama olsa bu yorumu yapmazdın

yanıt3
yanıt2
FBli:

sen nediyon lan. oyun icin böyle seyler yapilirmi?

yanıt1
yanıt0
FBLİ:

Size ne lan bu benim görüşüm. Bana göre geberseler bile olurdu.

yanıt3
yanıt2
BJK1903:

Ayıp sana kardeş kin beslemişsin renklere önemli olan insanlık bunun iyisimi olur

yanıt1
yanıt1
TAAAAAAA:

be dangalak onların içinde ya senden biri olsa tanıdık sende zaten kavun gibi kafa kelek yani

yanıt1
yanıt1
Yinemi.:

Gecmis olsun genclere.Olan olmuş ama patika dururken yolun ortasinda ne isiniz var.Hafif yaralanmayla atlatilmasi mucize sevindirici yani bu.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title