Haberler

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi mezuniyet töreni

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Karacaoğlan yerleşkesi OKÜ stadyumunda gerçekleşen törene, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, üniversitede 2 enstitü, 7 fakülte, 3 yüksekokul ve 4 meslek yüksekokulunda 12 bin 500 civarında öğrenci, 812 akademik ve idari personel, 186 güvenlik personeli ve sürekli işçi bulunduğunu bildirdi.

Türk, "Ön lisans, lisans ve yüksek lisans mezunları vermenin yanı sıra OKÜ olarak bugün vermiş olduğumuz 12 doktora mezunu ile kendi öğretim üyesini yetiştirmenin haklı gururunu ve kıvancını yaşıyoruz. OKÜ olarak bugüne kadar 15 bin 68 ön lisans, 3 bin 604 lisans, 399 yüksek lisans, 12 doktora mezunu vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sayı, bugün verdiğimiz mezun öğrencilerimizle artmaya devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Gençlere hitaben "Sevgili gençler, kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya şu andan itibaren adım atıyorsunuz. Çalıştınız, başardınız ve önemli bir aşamayı daha tamamladınız" ifadelerini kullanan Türk, tüm öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mezunları Derneği Basın Sözcüsü Nihal Büyükköşger de dernek olarak mezunlarla iletişimde kalacaklarını belirtti.

Törende üniversiteyi birincilikle bitiren ilahiyat fakültesi öğrencisi Özlem Atalay, mezun arkadaşları adına bir konuşma yaparak tüm akademik kadro ve ailelere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere, başarı belgeleri ve hediyeleri verilirken, üniversite ev sahipliğinde düzenlenen 18. Uluslararası İşletmecilik Kongresi'ne katkı sağlayan kurum ve kişilere de plaketleri Rektör Prof. Dr. Murat Türk tarafından takdim edildi.

Öğrencilerin kep attığı tören, havai fişek gösterisinin ardından Grup Anavarza'nın konseriyle sona erdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Murat Türk Osmaniye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title