Haberler

Orkun Kökçü, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

Güncelleme:

Feyenoord forması giyen ve hangi milli takımı seçeceği uzun süredir merak edilen Orkun Kökçü, Türkiye'yi seçti.

Feyenoord'un 18 yaşındaki futbolcusu Orkun Kökçü, A Milli Takım için kararını verdi. Orkun, alt yaş kategorilerinde Hollanda için oynasa da Türkiye için oynamak istediğini söyledi.

Hollanda basınına konuşan genç futbolcu, ''Türkiye'de kendimi evimde gibi hissediyorum. Ayrıca Türkiye'de Hollanda'ya göre daha rahat oynama şansı bulabileceğimi düşünüyorum.'' dedi.

Orkun Kökçü, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

"ZOR BİR TERCİH OLDU"

Tercih sürecini anlatan Orkun Kökçü, ''Hollanda alt yaş kategorilerinin kaptanlığını yapmıştım. Ailem Hollanda'yı seçeceğimi düşünüyordu. Tabii zor bir tercih oldu. Ancak benim kararım netti. Hızlı bir şekilde vermem gerekiyordu ve bu şekilde bir karar oldu.'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Feyenoord Hollanda Türkiye Haberler

500

Yorumlar (4)

Muhittin:

Adammmmm Cok iyi topcu Cok iyi de Besiktasli dir .

4
2
yanıtYanıtla
EKMEK ARASI FELSEFE:

sevgilisi beşiktaşta oturuyormuş o yüzden beşiktaşa gidip duruyormuş. beşiktaşlı falan değil ama mercimek çorbasını çok seviyormuş. bir de şu faturalar çok gelmese. . .

yanıt1
yanıt0
emre:

devre arası Fenerbahçe ye geliyor.

2
3
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

yemek yedigi kabin icine yapanlardan. . . Bu zimpirti türkiyede bütün bir sene yasiyamiyacak kadar avrupa bagimlisi, ama türkiyedeki ortami tam tatmadigi sürece milliyetciligi ayni yag gözü gibi yukarida yüzecek, bekleiyelim görelim.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title