Haberler

Ordu'da Heyelan; 3 Ev Çöktü, Mahalleli Evlerini Boşaltıyor

ORDU'nun Aybastı ilçesinde 3 ay önce meydana gelen ve riskli olduğu gerekçesiyle 17 binanın tahliye edildiği Sağlık Mahallesi'nde bu akşam saatlerinde yaşanan yeni heyelanda, daha önce boşaltılan iki katlı üç ev yıkıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Tekrarcı:

Bu ne ya her haberinizde sırf uzun olsun diye cümleleri elli kere tekrar tekrar yazıyorsunuz.

17
0
yanıtYanıtla
akın.:

Oraya ev yaparken aklınız nerdeydi?Size o ev için ruhsat veren yetkililer nerde?Tabi yıllarca ev almak için çırpınan insanlar aptallar değilmi?Milletin akıllısı kendini uyanık sanan sizin gibi art niyetli menfaatine düşkün geri zekalıllar öyle değilmi?Beter olun, bu memlekete sahtekarlara parayı katıran yani on lira verip elli lira peşinde koşan o evlatları ve bu tipler herşey yolundagidince iyi gitmeyince devlet bizi kurtarsın yine diyorum beter olun ben yıllarca bankalara borç ödedim salakmıyım

7
3
yanıtYanıtla
Abc:

Eee her boş bulunan dağa bayıra ev yapılırsa sonucu bu olur

8
2
yanıtYanıtla
EREN:

ABC MAL MISIN HİÇ O TARAFA GİTTİN Mİ AZ ÇOK COĞRAFYAN VAR İSE ORALAR HEP ENGEBELİ ARAZİ MAL MAL KONUŞMA

yanıt4
yanıt8
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Allah aşkına , Rab aşkına , Yaradan aşkına , El-Melik aşkına, El- Müheymin akına . . . . . . . . . . Bir gün de yaptığınız işleri doğru yapın . Alooo , sorumlu kişiler sizlere söylüyorum .

6
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Allaha sukur kimse yaralanmamis. Evler saglam yapilmali temelden. Kiremitle olmaz bu isler!

5
2
yanıtYanıtla
İBRETLİK:

kiremitle ne alakası var sen jeoteknik etüt raporu yaptıracaksın yaptırdınmı ona bakacaksın yaptırıldıysa bunu yapan firmayı sorumlu tutacaksın bu kadar basit !!!

yanıt0
yanıt0
adil ol:

istanbuldaki inşaatçıların çoğu Karadenizli bizde kokmaya başladık

3
4
yanıtYanıtla
Bingül Teyze:

o insanlara ev yapılıncaya kadar sarayda misafir edilsin.

5
1
yanıtYanıtla
Meyveeee:

Arkadaşlar yeni operasyon Meyvedir;Pazarda muz 12Çilek 10Erik 10Kayısı 12Muşmula 8Kiraz 10Karpuz kilosu 5 tlNe oluyor anlayan var mı???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title