Haberler
Güncelleme:

Okan Buruk, hakemlere isyan etti: Tertemiz golü yediniz, bravo size

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor karşısında Demba Ba'nın 84. dakikada faul gerekçesiyle iptal edilen golünün ardından hakemlere; "Tertemiz golü yediniz. Bravo size!" diyerek tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam, maç sonrası da hakemler nedeniyle en canı yanan takımlardan biri olduklarını dile getirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Alper Ulusoy sözde hakemdir:

DEMBA BA FAUL BİLE YAPMADI GOL İPTAL EDİLDİ

5
3
yanıtYanıtla
ali:

hakem rezaletı . çok yazık oldu başakşehıre. .

2
1
yanıtYanıtla
Cevap:

Geçen sene ligin son zamanlarında size yapılan torpillerin yerine sayın okancım.

1
1
yanıtYanıtla
Cimbombom:

Ne yaparsın? Geçen sene sizi şampiyon yapanlar bu sene Feneri şampiyon yapmak istiyor :D Ağlamaya sızlamaya gerek yok 2. olmaya bakalım.

0
1
yanıtYanıtla
erman:

bu harekete penaltı diyorsan, kusura bakma okan, sen bu işi bilmiyorsun.

1
0
yanıtYanıtla
hak:

Nihat Ligimiz, bitiriyor, hakemlere güvenen kalmadı, hepsi tiyatro oldu.

0
1
yanıtYanıtla
BUrhan:

aaa bu hoca geçen sene 1 tane bile hakem hatası yaşamayan delikanlı değil mi ya?

0
1
yanıtYanıtla
ne o:

okan Buruk her mazeretinde haklı olabilirsin ama kar-kış a itiraz niye. Sen hava raporunu takip etmiyor musun. Kaldı ki 80 milyon kar yağmur yağsın diye temenni ederken, nimete niye dil uzatıyorsun . yazık sana. Bir de kar başladı diyrsun. . ayıp ayıp. barajlar çekilse maç sonu ne ile duşa alacaksınız nankörler.

0
1
yanıtYanıtla
hakkı:

Temiz golden bahsedene bakın !Geçen yıl nasıl şampiyon oldun ?Çok görmüyorum geldiğin yer belli alışmışsınız beleşe alın terini heba edip haketmediğiniz maçları almaya dembabanın sağ kolu rakibi nasıl itiyor görmüyormusun görmezsin tabi lüzümsuz şempaze.

0
1
yanıtYanıtla
alp:

Maçın sonucu hakem zatı şahanelerinin taktdiri neyse o dur.

0
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Sen dua et federasyonun 1 numaralı tetikçisi Tugay kaan numanoğlunu hakem olarak vermediler. Malûm hakemin fb beşiktaş hatay karagümrük ve Gaziantep maçlarını yönetirken yaptıkları ortada. Federasyondan aldığı talimatları harfiyen yerine getirdiği için her hafta maç verilerek ödüllendiriliyor zaten. Bu hakemi verseler ne yapacaktın. Belkide bir gün Başakşehirin galip gelmesi için atanır belli olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Bahadir:

Bu sene şampiyonluk sırası fener de hepsi bu. Bos beleş hakemlerimiz var her maçları şaibeli. Fenerin de sucu yok hakemler gol atıyor biz de resmen.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title