Haberler

Okan Buruk: Arda Beşiktaş'a gider mi bilmiyorum

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Arda Turan eski hocası Abdullah Avcı'nın yanına gider mi? Beşiktaş'a transfer olur mu?" sorusuna "Bilmiyorum" yanıtını verdi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Buruk, "Fatih Hoca, Arda Turan açıklaması yapmış, ona katılıyorum. Arda ülke için değerli. Arda Turan takımda oynamak için her şeyi yaptı. Son dönemde o mevkide 4-5 oyuncumuz oldu. Arda'nın motive olması, kendini iyi ve değerli hissetmesi gerekiyor. Arda'ya alacağı her karara saygı duyacağımızı söyledim. Yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu belirttim. Yeniliğe ihtiyacı var, Arda'nın da bu yönde düşünceleri var. Birkaç gün izin verdik, ne yapacağına karar verecek. Arda'nın ve kulüplerin ne yapacağı önemli hayırlısı neyse o olsun." dedi.

Okan Buruk: Arda, Beşiktaş'a gider mi bilmiyorum

VOLKAN BABACAN CEVABI

Buruk, muhabirin "Arda Turan eski hocası Abdullah Avcı'nın yanına gider mi? Beşiktaş'a transfer olur mu?" sorusuna "Bilmiyorum" yanıtını verdi. Beşiktaş ile adı geçen Volkan Babacan ile ilgili de konuşan başarılı hoca, "Volkan Babacan'ın transferi konusunda herhangi bir gelişme yok." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Okan Buruk Başakşehir Arda Turan Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (13)

İtalyan aygırı:

Cimbomun cocugu arda turan yuvana döneksin üzülme fatih hoca adamdır sözü yerde kalmaz

3
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cimbom ardayı alsın eski günlerin hatırına. adam ortalıkta kaldı rezil kepaze oldu. hiç mi vefanız yok hiç mi acıma duygunuz yok. yazık adam mayır mayır bakıyo bi haber bekliyor dayanamam ağlarım. bende çok eleştirdim ama neticede bu cimbomlu bunun rezilliği cimbomun rezilliği sayılır. hem elde öptü. alın süs misali bi kenarda dursun. kime ne zararı var?

4
8
yanıtYanıtla
.....:

ardanin işi bitti parayi buldu niye uğraşcak ki

3
3
yanıtYanıtla
çamur:

arda DÜZCESPOR la el sıkışti

5
0
yanıtYanıtla
Memoli:

Yanlışın olmasın gardaş biz onu Çölemerikspor a aldıydık

yanıt4
yanıt0
yorum:

bunuda alırsa veteran takımı ollur besıktas =)

3
1
yanıtYanıtla
Maho Ağa:

Hoooppp. Beşiktaş yuvası yorgun tilerin yatağı değil. Nereden geldiysen oraya

3
1
yanıtYanıtla
Ardanın yeri GALATASARAY dır.:

ASLAN

1
2
yanıtYanıtla
ilginç:

beşiktaşın hocası Abdullah Avcıdan ses yok. siz onun adını kullanarak çok ilginç enteresan haber yapıyorsunuz. belki abdullah hoca arda orada diye kaçtı nereden biliyosunuz da ardayı peşine yollamaya çalışıyorsunuz hem başakşehirde beraberlerdi ardanın oyunu formu kaç yıldır belli ortada vasat. hem beşiktaş yönetimi bu işe ne der. bu arada okan hocada arda dönerse kaçacak gibi bakıyo.

3
0
yanıtYanıtla
oha:

hahaha anlaşılan okan hocanın ödü kopuyo dönecek arda diye. cimbom başkanı veto etti şimdi acep beşiktaşa yama yapabilirmiyiz diye düşünüyo. 3 büyükler gibi 10 veya 15 büyükler yokki birisine yamasa. büyük az. şampiyonluğa oynayan başakşehir bile ardaya yetmediğini düşünürsek başka beğeneceği takımda yok. hem adam formsuz bitik çalışmaz yüksek ücret alır hemde takım seçmeye kalkar hemde haketmeden oha yani

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title