Haberler
Güncelleme:

NAVTEX nedir, ne zaman ilan ediliyor? NAVTEX ilan etmek ne demek? NAVTEX mesaj kodları

Türkiye, Oruç Reis gemisi için denizcilikte uyarı notu olarak da bilinen yeni bir NAVTEX ilan etti. Peki, NAVTEX ilan etmek ne demek? NAVTEX mesaj kodları nelerdir? NAVTEX nedir, ne zaman ilan ediliyor? Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Hasan:

Oy alma derdinde.Secim ayaklari

4
3
yanıtYanıtla
The psycho:

Bir de içmeye ayran olsa harika olacak. Ayranımız yok içmeye....

4
2
yanıtYanıtla
Ne içiyorsunuz da bu kafayı yaşıyorsunuz:

Yunan ekmeğine yağ süren aptallar size söylüyorum: "Ayranı yok içmeye..." ve "Oy alma derdinde" gibi kıskançca yorumlar yaparken amacınız ne? Egemenlik haklarımızı savunmasın mı devlet? Hükümete olan kıskançlığınızdan ve nefretten bindiğiniz dalı kesecek kadar körleşmişsiniz siz.

4
1
yanıtYanıtla
Omer:

Oy alma derdinde hangi akılla yazıyorsunuz anlamıyorum. Başka zaman türkiye neden orada yer almıyor diyorsunuz Akdenizde ki sondaj araştırılması oy la ne alakası var. Allah akıl fikir versin

3
0
yanıtYanıtla
Bakıyorum:

Yunan sevicileri ve hainler yine aman savaş olmasın diyip Yunanin yaptıklarını görmezden geliyor. Hem haklarımız diyip veryansın ediceksin hem bedel ödemekten kokacaksin

0
0
yanıtYanıtla
ASIL SORU ŞU:

Akdenize sahil uzunluğumuz belli iken, nasıl olur da bizim hakkımız yokmuş gibi bizi görmezden gelmeye çalışıyorlar? Bugün Akdeniz için mücadele verilmezse yarın sahil şehirlerimize de aynı zorbalığı yapmaya hak görecekler. Devlet olarak güçlüyüz ama çok daha fazla güçlenmemiz, üretmemiz ve çalışmamız lazım.

0
0
yanıtYanıtla
komutan:

savaşı yaşamamış , savaş hakkındaki bilgileri sadece filmlerden edinmiş bir gurup asıp kesiyorsunuz. memlekette pilot kalmamış uçak uçuramıyoruz, komuta merkezinde yönetecek rütbeli yok, 83 milyon arkamızda diyorsunuz ? ne 83 milyonu savaş başladımı memleketteki görünmeyen hainler ile de uğraşacağınızı unutmayın. savaş kazanmak düşmanı yenmek değil iç mihrakı kontrol altında tutmak ile başlar. düşmanın adı Yunanistan ama, savaş başladığı zaman tek cepheden 3 cepheye taşınabilir. . .

0
0
yanıtYanıtla
KİM İSTER BU DURUMU:

Asarız keseriz diyen savaş meraklılarını da savunmuyorum ama bu durumda devlet hakkından vazgeçemez. Siz olsanız ne yapardınız. Aman savaş olmasın deyip Akdenizi onlara bırakmak doğru mu? Bence bunu tolare edebilen savaş çıkmasın diye vatanın geri kalanını da vermeyi tolare eder.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title