Haberler

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim için ayrılık sözleri: Herhangi bir sorun yok, devam ediyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'le sorun yaşadıkları ve yolları ayıracakları şeklinde çıkan haberleri yalanladı. Tecrübeli çalıştırıcıyla bir problemleri olmadığını söyleyen Cengiz, "Medya üzerinden tartışmayız. Hocamın söylediği şeyler çok başka. Bir sorun yok" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün gündemindeki konularla ilgili olarak canlı yayında açıklama yaptı. Galatasaray Başkanı Fatih Terim hakkında, "Futbolcularımız da hocamız da Beşiktaş derbisinde ölümüne oynayacak. Hocamızın da az önce söylediği gibi futbolcularımızın hepsine güveniyoruz" diyerek Fatih Terim ile yola devam edileceğini açıkladı.

İşte Cengiz'in Terim'le ilgili yaptığı açıklamalar;

"Hocamızla bir haftadır görüşemedik, yoğun trafik var. 'Ya hocam neden yalnız hissediyorsun?' dedim. 'Sinirlendim, o an öyle hissettim' dedi. Allah, hocamdan bu yaşta bu sinerjiyi, bu gücü eksiltmesin. Bu yaşta kenarda çıldırıyor, yağmuru ve karı yiyor. Bu sadece parayla olacak iş değil. Hocamıza hak verdik, bazen hak vermiyoruz. İki medeni insan gibi konuşuyoruz. Bizim bir derdimiz yok, hoca konuşulabilir ve anlaşılabilir bir insan. 1 saat konuştuk, siz olmasanız 1 saat daha konuşurduk."

"BİZ MEDYA ÜZERİNDE TARTIŞMAYIZ"

Kavgalıydık da barıştık gibi bir şey yok. Hocamla medya önünde tartışmam. Ben sadece güzellik konuşurum. Hocam da söyler, ben de söylerim. İkimiz de aynı güney karakterine sahibiz. Lafımı kimseden esirgemem, kimseden çekinmem. Hocamdan çekinmem, hocam da çekinmez. Medya üzerinden tartışmayız. Hocamın söylediği şeyler çok başka. Bir sorun yok. Eğer kavga izlemek için çekirdek aldılarsa, Netflix izlerken kullanırlar.

"33 SENE KALSAM, 33 SENE FATİH TERİM'LE DEVAM EDERİM"

Fatih Terim'in sözleşmesinin devam ettiğini belirten Galatasaray Başkanı, "33 sene de kalsam, 33 sene Fatih Terim ile devam ederim. Fatih Terim'in sözleşmesi Mayıs'ta bitmiyor. Terim'in sözleşmesi yönetim iptal ederse biter. 2+3 yaptık. Opsiyon devam ediyor. Kira kontratı yaptıysanız, bilirsiniz. Hocam da istedi, bu sözleşmeyi beraber yaptık. Biz girmeyiz, olmayız ve onlar hocamla görüşsün diye. Otomatik kalkmıyor. Hocamın onu demesi serzeniş, adrenalin. Bu normal, kavgada yumruk saymam. Hocamla devam ederim. 33 sene kalsam, hocamla devam ederim. Hocamın, Galatasaray'a verdiklerini inkar eden çarpılır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

misafir:

bunlarin ikisinde gs den gitsin, , abdulrahim albayrak baskan olsun.

3
9
yanıtYanıtla
johnny:

Bu adama noldu böyle yav. Allah şifa versin

5
0
yanıtYanıtla
EMEKI GAZETECI:

NE OLUYOR GALATASARAY ?? BAHA Ligin BASI. TAKIM KARINCA KARARINCA iyi gidiyorken. DERE GECERKEN AT DEGISTIRMEK MI BU ? UNUTMA DAHA KOYUSUNU BULAMAZSIN. TAKIMA ALDIGINIZ HER YERLI PIRLANTAYKEN Bir ONYAKURU ALINAMIYORSA TAKIMIN YABANCIYA IHTIYACIMI VAR. YERLILERE DÖN ÖRNEK OL. BEN Iki YERLI TOPCU OYNAYAN TAKIMI TAKIMIM Diyerek NEDEN ALKISLAYA SEARETMEYE GELEYIM. . BU SORUNLARIN ASIN ARTIK. ALT YAPI HER FIRSATTA MEYVE VERIYORSA ÖNEM VERILMEMELIMI. ??

4
0
yanıtYanıtla
12345:

BONCUK BAŞKAN YA FATİH TERİM''İN İSTEDİĞİ TRANSFERLERİ YAPIN YA İSTİFA EDİN. İSTİFA DA Bİ HİZMETTİR KALDI Kİ 2018 DE YUHALANDIĞIM YERDE DURMAM DİYE Bİ BEYANATINIZ VAR FATİH TERİM''İN MUTSUZ AÇIKLAMA YAPTIĞI HER GÜN HER YERDE İSTİFAYA DAVET EDİLİP YUHALACAKSINIZ.

0
0
yanıtYanıtla
SERTER:

BAŞKANIN KONUŞMLARI GAYET MAKUL. HOCANIN MEYDA ÖÜNÜNDEKİ BEYANLARI BAŞKANI ZORA SOKUYOR. BUNA RAĞMEN ÜSLUPLU KONUŞMAYA ÇALIŞIYOR BAŞKAN. BENCE BU KONUDA HOCA OLASI BAŞARISIZLIK DURUMUNDA KENDİSİNE SİGORTA OLMASI İÇİN TRANSFER BEYANI VERDİ.

0
0
yanıtYanıtla
SERGİO:

BAŞKAN DA DİYOR SAHA İÇİNDE SAHA DIŞINDA ÇILDIRIYOR SİNİRLENİYOR DİYE NE DESİN DAHA

0
0
yanıtYanıtla
12345:

BONCUK BAŞKAN YA TERİM''İN İSTEDİĞİ TRANSFERLERİ YAPIN YA İSTİFA EDİN. 2018 YILINDA YUHLANDIĞIMDA BURALARDA DURAMAM DİYE BEYAN ETTİNİZ HER TRANSFER DÖNEMİ 3 MAYMUNU OYNUYORSUNUZ.

0
0
yanıtYanıtla
Fatih:

Başkan çıktı herşeyi açıkladı artık istifaya çağırmanın da Galatasaraya hiçbir faydası yok aksine zararı var, sonuçta ffp kapsamında yapılan anlaşmalar var ve kulübü borca sokmanın da hiçbir anlamı yok, aksi takdirde alınacak cezalar daha ağır olacaktır. Galatasarayın geleceği daha önemli ve hocanın da artık tv önünde beyanat vermeyi bırakması lazım. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title