Haberler

Müslüman Olan ABD'li Şarkıcı Della Miles, Sahne Ücretlerini Türk Lirasına Çevirdi

Güncelleme:

Türkiye'ye yerleştikten sonra Müslüman olan ve Türk halkının büyük sempatisini kazanan ABD'li sanatçı Della Miles, Türk Lirasının dünyada hak ettiği değeri görmediğini belirterek sahne ücretlerini Türk Lirası olarak almaya karar verdi.

Türkiye'ye geldikten sonra Müslüman olan ABD'li sanatçı Della Miles, sanat dünyasına örnek olacak bir davranışa imza attı.

Miles, Türk Lirasının dünyada hak ettiği değeri görmesi gerektiğini söyleyerek sahne ücretlerini TL'ye çevirdi.

SAHNE ÜCRETLERİNİ TL'YE ÇEVİRDİ

Avrupa'daki turnesine devam eden Della Miles, konser ücretlerini Türk Lirası olarak güncelledi. Türk Lirasının dünyada hak ettiği saygıyı görmesi gerektiğini savunan ve her fırsatta Türkiye ile ilgili davetkar açıklamalar yapan Miles, aldığı bu kararla "Kendi adına elini taşın altına sokmaya" karar verdiğini dile getirdi.

Müslüman Olan ABD'li Şarkıcı Della Miles, Sahne Ücretlerini Türk Lirasına Çevirdi

"TL'NİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ KAZANDIRMAK İÇİN KARARLI DURUŞ SERGİLEYELİM"

Bir yandan Avrupa'nın en önemli konser salonlarında on binlerce kişiyi coşturan bir yandan da hayranı olduğu Türkiye adına gönüllü turizm elçiliği görevini üstlenen Miles, konser hak ediş ve ücretlerini Türk Lirası olarak alma kararının Türkiye'deki sanatçılar tarafından da kabul görmesi ve uygulanması gerektiğini savundu. "Hep birlikte zirveden birer kar top yuvarlayabilirsek bu bir süre sonra önüne geçilemez bir çığa dönüşebilir. Türkiye'nin en önemli değerlerinden birine, Türk Lirası'na hak ettiği değer ve saygınlığı kazandırmak adına bizler de kararlı bir duruş sergilemeliyiz.

Müslüman Olan ABD'li Şarkıcı Della Miles, Sahne Ücretlerini Türk Lirasına Çevirdi

ABD'li şarkıcı, kararının bireysellikten çıkıp ortak bir tutum haline gelmesinin Türkiye'nin menfaatine olacağını düşündüğünü söyledi.

Müslüman Olan ABD'li Şarkıcı Della Miles, Sahne Ücretlerini Türk Lirasına Çevirdi

Müslüman Olan ABD'li Şarkıcı Della Miles, Sahne Ücretlerini Türk Lirasına Çevirdi

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (20)

ASLI:

HE HATIRLADIM BU KARIYI. ISLAK SAÇLA KIŞ ORTASI DIŞARI ÇIKMIŞ ÇOK KÖTÜ KAFAYI ÜŞÜTMÜŞ DİYE DUYMUŞ VE ÇOK ÜZÜLMÜŞDÜM. BÜTÜN PARASINI ÇARÇUR ETMEDEN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM KENDİSİNE.

0
26
yanıtYanıtla
:

Dislike almak hoşunamı gidiyor

yanıt0
yanıt0
müslğm:

bu sonradan müslümanlar çok samimi oluyor

25
0
yanıtYanıtla
..:

tşk ederiz. bazı sanatçılarımıza kapak olmuştur herhalde.

19
1
yanıtYanıtla
Mert:

Bizim ülkedeki kahbeler de parayı dövize çevirir yurt dışına kaydırır parasını :D başka ülkemiz yok değerini bilmezsek . . . . .

18
0
yanıtYanıtla
mehmet rasit:

hayır sen nasıl bir güzel insansın bizimkiler de elindekini avucundakini dolara euroya yatırıyor sonra türküz sonra müslümanız sonra şöyle milliyetciyiz hepsi yalann

17
0
yanıtYanıtla
RBL:

HELAL OLSUN. saygıyı hak eden bir davranış-tşk ederiz.

17
0
yanıtYanıtla
jkhkhkjklj:

Aldığın TL lerle ABD ''de nerde alışveriş yapıcan acaba merak ettim

1
14
yanıtYanıtla
MAlsın:

Keske sen gibi mallar gitse abdye

yanıt5
yanıt0
Nail NOĞAY:

tarikat ve değişikliğe uğramış olan tüm dinlerin üstünde son bir din vardır. o da islam dır. inanarak yaşarsak ayrıca yaşantımıza dökersek dünyanın en mutlu insanı siz olursunuz.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title