Haberler

Moldova'da gerginlik, Şenol Güneş sinirlendi!

Güncelleme:

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Elemeleri H Grubu 6. maçında Moldova ile karşılaşacak. Mücadele için milliler ülkeye giderken Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, otobüsün bekletilme süresine tepki gösterdi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Moldova karşılaşması için başkent Kişinev'e gitti. Türk vatandaşlar kafileyi çiçeklerle karşıladı.

Yaklaşık 10 kişilik taraftar grubu Türkiye lehine tezahüratlar yaptı. Takım kafilesi havalimanından erken çıktı ancak otobüs dışarıda bir süre bekletildi.

Milli Takım otobüsü bekletildi, Şenol Güneş sinirlendi!

ŞENOL GÜNEŞ SİNİRLENDİ

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, otobüsün bekleme süresi artınca tepki gösterdi. Fanatik'in haberine göre;Güneş'in tepkisinin ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı güvenlik amiri ve diğer isimler devreye girince kriz çıkmadan otobüs hareket etti.

Havalimanındaki geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Şenol Güneş Türkiye Moldova Haberler

500

Yorumlar (21)

FENERBAHÇELİ:

sen kimsin ?

20
9
yanıtYanıtla
Memleketim:

Izlanda deplasmaninda da bu tür bahaneler üretmisdi futboldan anlamayan Senol. Yenilmisdi. Simdi Moldavya macini kaybedecek bahane hazir. Otobüs 10 dakika gec geldi. Suna verilen yillik ücrete yazik. Bunlar Türk futbolunu sömüren sahsiyetler.

10
18
yanıtYanıtla
SAFDİ:

CAHİLLLL TARAFTAR CAHİLLLLL OTOBÜS BEKLETİLDİ DİYORBİZİMKİ GÖZLÜK ÇIKARMDAN BAKIYOR SONRA FUTBOL NASIL İYİ YERLERE GELSİNNN

yanıt3
yanıt1
beşiktaşşk:

o zaman çıkta sen yönet ml

yanıt2
yanıt2
FB Lİ:

Şuna bak ya saçma sapan ülkeler bile bize posta koymaya çalışıyor. Bizim diplomatlar uyuyor galiba. .

18
1
yanıtYanıtla
tr:

Git emekli ol be adam, takima kanli canli genc hoca lazim. Andora macindaki rezilliginizi hatirladikca sinirim bozuluyor

3
10
yanıtYanıtla
xxx:

Balık hafızalılar sizi :) Ne çabuk unuttunuz başarıları.

yanıt2
yanıt0
Aykut:

Milli takımı artizin biri (Fatih efendi) bırakıyor diğeri (Şenol efendi ) alıyor arkadaş. Kafaya sargı bezi saraydın Şenol hoca :)))) Ambulansla 2 dakikada çıkarırlardı seni.

5
8
yanıtYanıtla
Miraç:

aykut ile ersun yapsın bakalım neler değişecek ? konuşmak kolay önemli olan icraat Türkiye nin gelmiş geçmiş en iyi teknik adamıdır fatih terim ne kadar sevmesem de karakterini !

yanıt7
yanıt3
MİSAK-I MİLLİ:

SİZ ALIŞIKSINIZ KAFA YARMAYA BİR DE UTANMADAN RENGİNİ BELLİ EDİYON ÜÇ YILDIZ ÇOCUĞU. HAKEMİN BİLE KAFAYI YARDINIZ DİKİŞ ATIP GETİRTTİNİZ MAÇ YÖNETTİLER KORKUNUZDAN. ÇEKİN LAN ELİNİZİ. DİLİNİZİ FUTBOLUN ÜSTÜNDEN. ADAMIN MİLLİ TAKIM HOCASINA SARFETTİĞİ LAFLARA BAK. YUHHH OLSUN

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title