Haberler
Güncelleme:

Metin Alper kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Metin Alper'in hayatı ve biyografisi

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında Metin Alper geliyor. Peki, Metin Alper kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Metin Alper'in hayatına ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

CANKUŞ:

Metin ALPER bu coğrafyada yaşan efsanelerden biridir. Kamuflaj elbisesiyle gezmeside onun mensubu olduğu özel harekât şubesinin kendisinde ne kadar derin izler bıraktığının göstergesidir. Emekli bir özel harekât polisi olarak şunu söylemek isterim. Vatan sevdası çok ağırdır her beden taşıyamaz. Ailenden sevdiklerinden canından feragat edebilen MetiN ALPER gibi yiğit lerin ruhlarındadır. Kamuflaj veya video dan rahatsız olan bedenler bu aşkı anlayamazlar. Vatan sevdası maddi değil manevidir. Kimse para için namlunun ucunda gezmez. Özel harekât bu coğrafyanın yılmaz yorulmaz hainlere aman vermez bekçisidir.

6
8
yanıtYanıtla
HAMASET:

Kimse özel harekata karşı değil. Onlar bu aziz milletimizin kahraman evlatlarıdır, son asrın cengaverleri, cihangirleridir. Ama gerek kıyafet konusundaki hareketkeri gerekse sabah akşam video ve fotoğraf paylaşmasını gerçekten ben de anlayamıyorum. Bunun için özel bir ekip kurmuş olmalı. Kaldı ki, Trabzon gibi bir ilde neden özel harekat elbisesi ile dolaşılır bunun izahı yok. Eğer çok seviyorsa evinde giysin. O makam devletin ve ciddiyet ister. Özel harekatı mevzu yaparak demagoji yapmayın.

yanıt9
yanıt2
UYANIKLIK:

Tüm müdürlerin kamuflaj giydiğini ve neredeyse hergün hamasi nutuklar atıp, video ve fotoğraf çekimleri yaptığını düşünün. Ne güzel olur ülkemiz değil mi?. . . Lütfen devlet ciddiyet ister. Yoksa ülkemize, bayrağımıza, vatanımıza ve dinimize canımız kurban olsun. Allah benim gibi şehadet dileyen her kuluna bu kutlu makamı nasip etsin . Ama ne vatanseverlik ne de ülkücülük hamaseti değil, çok çalışmayı emreder. . . .

yanıt10
yanıt2
DEVAM ETSEYDİ YA:

Madem özel harekat onda çok derin izler bıraktı neden onu terkedip, yurtdışı görevinden diğerine koşmuş. Duygusal sebebi önemsemeyip özel harekatta kalmayı neden tercih etmemiş.

yanıt9
yanıt3
AH ESKİLER...:

Eski ülkücülerde vakar, ciddiyet, tevazu, çalışkanlık ve bilgi öndeydi. Bu değerleri de o ilham ve enerji veren vatan şiirlerini başkalarına okuyarak değil, vakarla içselleştirerek hayatlarına icraatlarında aktarırlardı. Of ki of. Gel de anlat. . . .

yanıt11
yanıt0
birol çelik:

METİN abim yanlız deyildir varolsun amin inşaALLAH

2
8
yanıtYanıtla
birol çelik:

METİN abim yanlız deyildir varolsun amin

2
8
yanıtYanıtla
KIYAFETKAR:

Trabzon gibi bir ilde, kamuflajlı özel harekat elbisesi ile gezen ve bu giyiminin nedeni anlaşılamayan bir devlet memuru olarak biliyorum. Oysa sadece ve sadece Gaziantepte 2 yıl özel harekatta çalışmış ve sonra hep idari işlerde ve ilçelerde görev almış, öyle yazıyor üstte. Kaldı ki sürekli özel harekatta çalışsa da bir emniyet müdürü için bu kıyafet durumu anlaşılamaz.

8
0
yanıtYanıtla
KIYAFETKAR:

Trabzon gibi bir ilde İl Emniyet Müdürü olmasına rağmen, kamuflajlı özel harekat elbisesi ile neden gezdiği anlaşılamayan bir devlet memuru olarak biliyorum.

7
1
yanıtYanıtla
Ozan Yıldırım:

Korkma git sor adam gibi adam metin alper Kimseyi ayırt etmez kimseyi kırmaz polisini sever kamufulajını nie çıkarmaz biliyormusun. Level atlıyan göbek büyüten müd vs değildir o o vatanını milletini seven yaptığı görevi bir iş bir ekmek kapısı görmeyen namus borcu olduğunu söyler Adıyamana çok emeği var anlın ak başın dik olsun.

yanıt5
yanıt8
4402:

Adıyaman sokakların da asil üniforma ile halk ile iç içe dolaşan vatanı için canını gözünü kırpmadan feda edecek yürekte bir DEVLET Adamı dır.

yanıt4
yanıt9
BİYOGRAFİ YUKARIDA:

Biyografi yukarıda. Söylenecek başka bir şey yok. Duyanda ülkeyi kurtardı sanacak. Kamuflaj giymekle ya da durmadan şiir okumak ya da nutuk atmakla alınmadı İstanbul. Bilimle ve çalışmayla fethedildi. Ülkenin sistemli, bilimle ve adaletle çalışacak modern ve inançlı, milliyetçi idarecilere ihtiyacı var.

yanıt7
yanıt0
VİDEOSEVER:

Neredeyse hergün kendisini videoya aldıran, fotoğraflar çektiren bir müdürdür. Bu kadar zor ve mesai yetmez bir görevde bunlara bu kadar nasıl zaman ayırır anlamak imkansız.

8
0
yanıtYanıtla
Allah İbrahim çıtırık İbrahim çıtırık:

Müdürüm seni seviyoruz ve yanındayız saygılar

0
7
yanıtYanıtla
Eynesil Şahbaz:

Saygı değer Metin Alper müdürüm; vatan bekçisidir.Personelini çok sever ve iyi organize eder.Trabzon için büyük bir şanstır.İlerde büyük illeri ( İstanbul,Ankara,İzmir) gibi yönetecektir.Bunu zaman gösterir bize.

0
6
yanıtYanıtla
ZAMAN BULUYORSA NE MUTLU:

Eğer video ve fotoğraf çekimi ile şiir okumak ve nutuk çekmekten zaman buluyor da, teşkilatını ve personelini ve ilin durumunu anlayıp organize edebiliyorsa, yani dediğin gibiyse, dünya yeni bir döneme giriyor demektir.

yanıt8
yanıt0
Durmuş Nufel Çatak:

Ben biliyordum sözü ne kadar klasik ise bu yapılan da iktidar için o kadar klasiktir......

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title