Haberler

Antalyaspor maçında sakatlanan Mesut Özil'in 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de, Antalyaspor maçının 66. dakikasında Fredy ile girdiği mücadelede yerde kalan Mesut Özil sakatlanarak sedyeyle sahayı terk etmişti. MR'ı çekilen yıldız futbolcunun, yırtık ve ödeme bağlı olarak en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Antalyaspor maçının 66. dakikasında girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlık yaşayan ve sedye ile sahadan ayrılan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in sakatlığının durumu belli oldu.

EN AZ 1 AY YOK

Kulüpten yapılan açıklamada, Mesut Özil'in Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde çekilen MR'ında; ayak bileği iç ve dış yan bağlarında kısmi yırtıklar ile ayak bileği iç-dış malleol kemiklerinde yoğun ödem gözlendiği belirtildi. Yıldız futbolcunun 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Antalyaspor maçında sakatlanan Mesut Özil'in 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (66)

Habar:

Üzüldüm fener mesut varken zaten 10 kisi oyniyordu, simdi yerine oynayacak la 11 kisi olacak. Tüh

24
2
yanıtYanıtla
aa:

fb liler gs ve falcao ile dalga geçerken ne oldu bak!!

11
3
yanıtYanıtla
doğrucu:

İzlememişsin belli. Arkadan gelip adamın bileğine basarak içeri doğru döndürdü antalyalı oyuncu müsveddesi.

yanıt2
yanıt0
Kemal:

Erol bulut buna çok sevinmistir adamı kesemiyordu şimdi Ohh be demistir

12
1
yanıtYanıtla
FİREDİNİN KABUSU:

BİR DE BOŞ KALEYE GOL ATABİLSE O ZAMAN TADINDAN YENMEZ.

11
1
yanıtYanıtla
AA:

NE OLACAK ŞİMDİ ALİ KÖÇ VE UGURSUZ DİREKTÖR EMRE. SAKAT OYUNCU AL, 1 YILDIR OYNAMAYAN OYUNCU AL. SONRADA BASARI BEKLE. GİT 1 LIGE HER SENE SAMPIYON OL. . UGURSUZ TAKIM.

10
2
yanıtYanıtla
aliiii:

çok iyi topcu ama bu fenerin adamı değil. . . bjk de olsaydı seyrine doyum olmazdı. . . .

8
2
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

Tüh lan adam zaten etkisiz elemandi

9
1
yanıtYanıtla
bjk:

Şuan tüm fenerliler bu haberle havalara uçuyor sevinçten :) adam bildiğin balon maçlara zaten oyanrken belli tip olarak çok isteksiz MUTLU MESUT görünmüyor :))

8
2
yanıtYanıtla
SURVİVA:

DOMİNİĞE ACUNA YARDIMA GİTSİN ORADA DAHA FAYDALI OLUR.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title