Haberler

Merih Demiral, TRT spikeri Ersin Düzen'e patladı: Kötü günde de gelir konuşurum

Güncelleme:

EURO 2020'de grupta 3 maçını da kazanamayan A Milli Takım'da Merih Demiral, İsviçre'ye 3-1 kaybedilen karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. TRT spikeri Ersin Düzen'in daha önce söylediği, "Haklı zaferler yaşadığımız dönemlerde röportaja Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral geliyor. Kaybedince Mert, Umut geliyor" sözlerine canlı yayında sert sözlerle yanıt veren Merih, "Ben kötü günde de buradayım. İyi günde nasıl geldiysem röportaja, kötü günde de geliyorum" ifadelerini kullandı.

EURO 2020'de oynadığımız son grup maçında İsviçre'ye 3-1 mağlup olarak turnuvaya puansız veda ettik. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Merih Demiral, TRT spikeri Ersin Düzen'e tepki gösterdi.

"HAKLI ZAFERLER YAŞAYINCA MERİH GELİYOR"

EURO 2020'nin yayıncı kuruluşu TRT'nin spikeri Ersin Düzen, grupta kaybettiğimiz Galler maçının ardından, ''Haklı zaferler yaşadığımız dönemlerde röportaja Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Çağlar, Yusuf Yazıcı geliyor. Bugün gelen oyuncularımız ise Mert Müldür, Umut Meraş ve Halil Dervişoğlu" ifadelerini kullanmıştı.

"KÖTÜ GÜNDE DE GELİYORUM"

Demiral karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Turnuvanın en genç takımıyız. İlerideki turnuvalarda iyi olduğumuzu göstereceğiz. Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. İyi günde nasıl geldiysem röportaja, kötü günde de geliyorum her zaman. Bunu telafi edeceğiz. Ben güveniyorum arkadaşlarıma. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız. Bu büyük bir tecrübe oldu. Özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersin Düzen Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Burak Palabıyık:

Her zaferin ve başarının geçmişinde başarısızlıklarla dolu bir dolu an vardır. Bence bu kadroyla devam edilmeli. Farklı kadrolarla aynı şeyleri denemek yerine aynı kadroyla farklı şeyler denenmeli. Sürekli bir revizyon içerisinde olarak yıllardır hiçbir şey elde edemedik, edemeyiz de. Bu turnuvada olmasa bile 1-2 turnuva sonra güzel ve kalıcı başarılar elde edebileceğimize inanıyorum. Duygusal düşünmeyi bir an olsun bir kenara bırakıp mantıkla hareket eden herkes benim gibi düşünür.

20
20
yanıtYanıtla
Ali Ihsan Taş:

Avrupa şampiyonu apoletli Yunanistan turnuvada yok dünya şampiyonu ispanya iki maçta 2 puan almış belkide elenecek Erman hoca bu işler cacık yapmaya benzemez lucesku oynatacak türk oyuncu bulamıyorum diyen guus hindik keza aynı serzenişte bulunmadılarmı gücün bu kadar olmadı .bizim 4 attığımız Hollanda 2 de 2 yaptı kim ister elenmek yazık elindeki değerleri bileceksin .alkışlar milli takıma alkışlar Şenol Güneş hocaya.

4
32
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

rahatsız olmayın gençler. röportaj için gelmeyin çocuklar çok yoruldunuz sahada. jübilenden sonra gelirsin

31
5
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Melih Bey kendini ne zannediyor acaba... Bu insanlar sizi nasıl zamanında alkışlayıp göklere çıkarıyorsa, bu işi beceremeyince ayaklar altına almasını da bilir. yok öyle milyon dolar kazanıp bu bayrağın hakkını verememek.

23
11
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

dünya kupasına kadro da caner erkin mutalaka olmalı adam oynamasa bile el bombası atıyor içeriye efecan karaca da olmalı çok koşuyor

21
12
yanıtYanıtla
Theo:

Dünyanın en kötü takımı' olarak konuşulan Bhutan,a karşı kazanmanız mümkün değil

24
2
yanıtYanıtla
Murat Kaya:

30 saniyede yoruldunuz...yani reklamlarda...

21
2
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

genc takımken bır sey yapamıyorsan 2 veya 4 sene sonra ne yapabılırsın aslında genc yasta yapmalısın mıllı takıma secılmıssınız genc yasta yuregınız cıkana kadar kosmalıydınız genc yasta rakıbe goz actırmamalıydınız..3 veya 4 sene sonra sızden bır sey olmaz anca belkı beraberlık şansa 1 galıbıyet olursa olur..hanı desemkı gencler cok ıyı oynadılar rakıbe göz actırmadılar genclerde bir ışık var desem amenna bırdahakı turnuvada basarı bekleyım ama nerde yemınle onların yerıne keşke bayan futbol

16
2
yanıtYanıtla
Erhan Saraç:

Öyle deme reklamlarda güzel oynuyor bizim oyuncularımız

17
0
yanıtYanıtla
Phasmida :

Merih Kardeşim o "iyi günde kötü günde" sözü bu durum için kullanılamaz çünkü 3 maçta da oynadığınız oyun turnuvanın en kötüsü olarak anılmamızı yeter. Burada özgüveni olmayan derme çatma bir takım görüntüsü vardı. Akıllarda sadece Mert Müldür kaldı, gerisi futbolcu olduğundan şüphe ettirdi. Durum buyken kenarda Taylan, Halil gibi heyecanlı istekli oyuncuları oturtan sahaya egosuyla çıkan formsuz bir takım görmek istemezdik.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title