Haberler

Manchester United, deplasmanda Chelsea'yi 2-0 mağlup etti

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de oynanan 26. hafta maçında Chelsea, sahasında Manchester United'a 2-0 yenildi.

Ligde üç haftadır kazanamayan iki takımın mücadelesinde Chelsea, Stamford Bridge Stadı'nda Manchester United'ı ağırladı.

Karşılaşmanın 45. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Aaron Wan-Bissaka'nın ceza alanına ortaladığı meşin yuvarlağı Manchester United'ın Fransız yıldızı Anthony Martial kafa vuruşuyla uzak köşeden ağlara gönderdi ve konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.

SON SÖZÜ MAGUIRE SÖYLEDİ

66. dakikada Bruno Fernandes'in sol taraftan kullandığı korner atışında, ceza alanına gelen topu Harry Maguire kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu ve Manchester United farkı ikiye çıkardı.

22 SEZON SONRA ÇİFTE ZAFER

Kalan bölümde skoru koruyan Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer'in öğrencileri, başkent deplasmanından üç puanla ayrıldı. Manchester ekibi, 1987-88 sezonundan bu yana ilk kez Chelsea'ye karşı ligdeki iki maçı da kazandı.

Bu galibiyetin ardından Manchester United 38 puana yükselirken, Chelsea 41 puanda kaldı.

VAR 2 GOLÜ İPTAL ETTİ

Bu arada, Londra ekibinin attığı iki gol, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi incelemesinin ardından geçerlilik kazanmadı.

Chelsea'nin Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante, 13. dakikada sakatlanarak yerini Mason Mount'a bıraktı.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Stamford Bridge Chelsea Haberler

500

Yorumlar (3)

yorum:

bunu gören bazıları umutlanacak yine

1
7
yanıtYanıtla
AL BİYORUMDAHA:

UMUT FAKİRİN EKMEĞİ YE YE BİTMEZ AMMA YA O SENE BU SENEYSE BAŞLASIN EĞLENCE

yanıt1
yanıt2
Felipe Melo:

siz bizi yenin bir hafta eğlenin sonra biz şampiyon olalım aylarca ağlayın =))))))) tek eğlençe fenevbahçe. . . . fenev ağlama fenev ağlama ahahahahahaha =))))

yanıt4
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title