Haberler

Malatyaspor'dan Galatasaray maçının ardından olay paylaşım

Güncelleme:

Malatyaspor Kulübü, Seri'nin pozisyonunda penaltı çalınmamasıyla alakalı sosyal medya hesabından voleybol topu fotoğrafı paylaşarak, "Futbol ile Voleybol arasındaki fark" yazdı.

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Galatasaray, galibiyet serisini sürdürdü. Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibini Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle mağlup eden sarı-kırmızılı takım, üst üste 6. galibiyetini elde etti.

Yeni Malatyaspor Kulübü sosyal medya hesabından 45. dakikada Seri'nin pozisyonuna penaltı çalınmamasıyla ilgili bir paylaştım yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp voleybol topu fotoğrafı paylaşarak, "Futbol ile Voleybol arasındaki fark" yazdı. Bu paylaşım büyük beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

Malatyaspor'dan Galatasaray maçının ardından olay paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray voleybol Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

abdullah:

var hakemleri malatyanın penaltısını resmen yedi orta hakem zaten görmez yazık oldu

54
64
yanıtYanıtla
scout:

aynı hakemler gökhan töreye kırmızı kartı resmen veremedi !

yanıt60
yanıt26
Mustafa37:

eşşek gözlüğü nü çıkar da bak. Gökhanın ve Minanın yaptığı ne. Resmen kavgaya gelmişler. Adem İn golü neden iptal. Açıklasana bunları futbolu biliyorsan . Ama bilmediğin yorumundan belli o yüzden buraya özür metni yazman yeterli.

yanıt21
yanıt16
ERGÜN K.:

İLK YARIDA VERİLMEYEN 2 NET KIRMIZISI VAR MALATYA NIN BUNU DA SÖYLESEYDİNİZ YA. BİRİ PENALTI POZİSYONU DİĞERİ 2, SARIDAN TÖRE ATILMALIYDI.

47
23
yanıtYanıtla
gooo:

penaltının nesı penaltı

yanıt4
yanıt8
hadi ordan ya:

serinin eline çarpmıyorki. Dizine çarpıyor.

8
20
yanıtYanıtla
Dr. Ali Varol:

gardas göz doktoruyum bu pozisyonda eline değil dizine çarpıyor diyenleri bedava muayene ediyorum buyrun gelin

yanıt4
yanıt3
aslan:

bildiriye imza atan malatya başkanı ağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hakem insan hata yapar deyip geçmemek lazımmış değil mi üst üste koyup GALATASARAY ŞAMPİYON olacak .

14
14
yanıtYanıtla
OF61:

Beyler yine bir istanbul takıma yol veriliyor hedef de Trabzon. Herşeye rağmen TFF yide yenerek şampiyon olcaz bu sene o sene

8
18
yanıtYanıtla
aslan:

GALATASARAY olmazsa siz olun gardaş tebrik ediyorum başarılar çokta iyi oynuyonuz

yanıt12
yanıt14
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title