Haberler
Güncelleme:

Bomba iddia: Mehmet Yalçınkaya MasterChef'ten ayrılıyor, yerine Arda Türkmen geliyor

Maaşını yetersiz bulduğu gerekçesiyle Acun Ilıcalı'ya resti çektiği konuşulan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te olmayacağı, yerine de Arda Türkmen'in getirildiği ileri sürüldü. Türkmen'in haftalık 55 bin TL'ye kadar ücret alacağı da konuşulanlar arasında. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (3)

Hakan Arslanoglu:

Yemek programları çok saçma. Bazı yemek programlarında çatalı kaşığı bıçağı yanlış yere koymuşlar, yemek sunumları beğenilmemiş o nedenle yarışmacı eksik puan alıyor. Adam evine ekmek götüremediği için intihar ediyor bunları konu olması gerekir.

69
5
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

O KADAR YANLIŞ BİR YARIŞMAKİ OKADAR OLUR JÜRİ KESİNLİKLE AYRI AYRI YERLERDE BİRBİRLERİNDEN HABERSİZ LEZZETE BAKIP NOT VERECEKLER BİRİ İYİ OLMUŞ DEYİNCE ÖTEKİDE EH İYİ OLMUŞ BİDE SEN DÜNYANIN EN İYİ AŞÇISI OLABİLİRSİN AMA GURME LİK ALLAH VERGİSİ

15
7
yanıtYanıtla
Kalbinden Öperim:

Siz o tarz konuları işleyen bir program izleyiniz. Haber programı gibi mesela. Bu yemek konulu bir yarışma programı da çünkü..

5
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title