Haberler

Erol Bulut ve Serdar Aziz'den hakeme tepki: Berabere bitirmek için elinden geleni yaptı

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut, Göztepe gibi zor deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bulut, Göztepe'nin kazandığı penaltı içinse "Normalde öyle pozisyonlarda VAR'a gidilir. Neden o pozisyonda hakem VAR'a çağırılmadı?" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, "Oynanan futboldan, oluşturduğumuz pozisyonlardan memnunum." dedi.

Bulut, müsabakanın ardından katıldığı basın toplantısında, zor bir deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Kolay bir maç olmadığını kaydeden Bulut, şöyle konuştu:

"Kendi işimizi zorlaştırdık. 5-6 olacak maçı 3-2 kazanmış olduk. ilk yarıda 1-0 öndeyken hakemin rakibe verdiği bir penaltı oldu. Normalde o pozisyonlarda VAR'a çağrılıyor. İzleseydi, yüzde yüz vermezdi. Hakemlerin biraz daha dikkat etmesi lazım. Sadece bize değil rakiplere karşı da. Yeteri kadar pozisyona girdik. Defans anlamında bireysel hatalar yaptık."

Bulut, lige verilen arada 13 oyuncularının milli takımlara gittiğini, bu nedenle bazı oyuncularda yorgunluk gözlemlendiğin belirterek, "Oynanan futboldan, oluşturduğumuz pozisyonlardan memnunum. Bireysel hatalar oldu ama daha iyi olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"HAKEMDEN BUGÜN MEMNUN OLMADIK"

Aleyhlerine verilen penaltı pozisyonuna itiraz ettiğinin sorulması üzerine Bulut, "Hakemin performansından bugün memnun olmadık. Göztepe'nin penaltısının uzaktan yakından penaltıyla ilgisi yok, hakemin en azından VAR'a gidip kontrol etmesi gerekiyordu ama onu da yapmadı. Olmayan penaltı olursa her hoca itiraz eder. Etmeyecek hoca olduğunu düşünmüyorum. Olmayan penaltı diye düşünüyorum. Devre arasında da maç sonunda da izledim, kendisi de izleyecektir. Kendi kararını verecektir." diye konuştu.

Bulut, 26 kişilik kaliteli bir kadrolarının bulunduğunu belirterek, 40 haftalık süreçte kadroda rotasyon yapabileceklerini sözlerine ekledi.

SERDAR AZİZ: HAKEM MAÇI BERABERE BİTİRMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPTI

Hakemin maçı berabere bitirmek için her şeyi yaptığını dile getiren Serdar Aziz, "Önemli bir deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Kazandık ama maçın önüne hakemin performansı geçti. Hakem maçın berabere bitmesi için elinden geleni yaptı. Benim pozisyonumda penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu. Rakip kendini yere atıyor, kalçama değiyor ve hakem penaltı veriyor. VAR'a bile gitmiyor hakem. Ben maçlardan sonra hakemi suçlamam, hata yaptıysam hata yaptım derim ama şu pozisyonda VAR'a bile gidilmedi." dedi.

Fenerbahçe'nin galibiyetini değerlendiren Serdar Aziz, "Bir süredir kadroya giremiyordum, bugün bir şans doğdu ve hocam bana formayı verdi. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bundan sonra da yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Erol Bulut Fenerbahçe Spor Haberler

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

500

Yorumlar (12)

yalnız:

niye fenere bedava kupaları verirken iyiydi

3
7
yanıtYanıtla
AFYONLU:

SANKİ HAKEMLER SİZİ KORUMUYO?5 MAÇ FENER LEHİNE 1 MAÇ FENER ALAHİNE HAKEMLER

2
6
yanıtYanıtla
hakkı:

hakem ön yargılı gelmiş berabere olacak maç. Bu kadar çok ters karar hangi maçta var, seni atayan sorumsuzlar suçlu.

3
1
yanıtYanıtla
realite:

hakemler fb haklı penaltı kazanınca şuurları kayboluyor, hemen ne yapıp edip telafi etme uyduruk penaltı çalma hevesine geçiyorlar, nedir bu FB düşmanlığı nasıl bitecek, bu zihniyet bu hakemlerin alayı emekli edilmeli, biri ikisi değil

3
1
yanıtYanıtla
reis:

aklını başına al TFF, FB düşmanlarının çok oluşu hep bir ağızdan yaygara yapmalarına kanıp fb yi yine doğrattırırsan altından kalkamazsın hakemlere son uyarıyı yap, eğer bu sene fb aleyhine aleni hata yapma cüreti gösteren bir hakemin düdüğünü astıramazsan(gs gibi) bırak başkanlığı git kumda oyna. .

2
2
yanıtYanıtla
GARIBAN:

Kazansanızda ağlıyorsunuz kaybetsenizde ne ağlakmışsınız

1
2
yanıtYanıtla
zamazingo_kurt:

atila karaoglan denilen kişi maçı göztepeye vermek için elinden geleni yaptı, olmayan penltıya dahi Göztepelilerde popoları ile güldüler resmen eğer maçı izzleyen gözlemci hakeme ceza vermez ise türkiye de olmayan futbolun neden olmadığının örneği olur.

2
1
yanıtYanıtla
reis:

FB iki haftadır hakemleride yeniyor, nedir bu aleni fb düşmanlığı, VAR niçin varfb yi katletmek içinmi. . fb aleyhine olursa vara çağır lehine olursa sus pus. . . TFF aklını başına al, her sezon başı bir tane kasti uyduruk fb lehine penaltı ile fenerasyon taktiğini yutma. . . akıllı ol TFF.

2
1
yanıtYanıtla
REİS:

VAR sadece ofsayt ve gol çizgisinde kullanılsın, yoksa FB nin doğranması çok kolay varda. . hakemlere iki kez gün doğuyor biri kaçırsa diğeri yakalıyor birde birbirlerine sığınarak günahı bölüşüyorlar. . . futbolu katleden var, sadece ofsaytta ve gol çizgisinde kullanılmalı , fb liler bunun için kampanya yapmalı

1
1
yanıtYanıtla
adalet:

Bu maçlara kadın hakem atansın, hiç olmazsa bu kadar kıvırmaz.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title