Haberler

Lionel Messi: Ronaldo'ya Karşı Oynamak Güzeldi

Güncelleme:

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, İspanyol basınına Cristiano Ronaldo ile çarpıcı açıklamalarda bulundu. Messi, "Zor olsa bile Ronaldo'ya karşı oynamak güzeldi. Ronaldo, Real Madrid'deyken kupa kazanmayı severdim." dedi.

Barcelona ve dünya futbolunun yıldız ismi Messi, İspanyol basınında AS gazetesine konuşarak merak edilen birçok soruya yanıt verdi. Yeniden Arjantin milli takımına dönme kararının eleştirildiğini söyleyen yıldız futbolcu, dünya futbolunda en büyük rakibi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

"KUPALAR KAZANMAK İSTİYORUM"

Lionel Messi yeniden Arjantin milli takımına çağrılmasıyla ilgili çok fazla eleştirildiğini söylerken, "6 yaşımdaki oğlum bana seni neden çarmıha geriyorlar diye sordu. Ben de ona sadece bir avuç insanın bunu yaptığını söyledim. Geri dönme kararım yüzünden eleştiriler aldım ama kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim. Geri döndüm çünkü artık Arjantin milli takımında da kupalar kazanmak istiyorum." dedi.

"HALA REAL MADRİD'DE OLSA HARİKA OLURDU"

Lionel Messi dünya futbolundaki en büyük rakiplerinden Cristiano Ronaldo hakkında ise, "Zor olsa bile Ronaldo'ya karşı oynamak güzeldi. Ronaldo, Real Madrid'deyken kupa kazanmayı severdim. Hala Real Madrid'de olsa harika olurdu. Juventus'a büyük saygı duyuyorum. Harika oyuncuları var. Güçlü bir takımlar ve Ronaldo'nun gelişiyle daha da güçlendiler." dedi.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Real Madrid Haberler

500

Yorumlar (20)

Harun:

Ronaldoyu taktir ediyorum çalışarak ronaldo oldu Bir futbolcu çalışarak ronaldo olabilir ama messi olamaz

4
7
yanıtYanıtla
CAN:

Tabi canım tabi zaten her sezon sadece çalışma ile en az 1 tane futbol tarihinin gelmiş gelmiş en iyi futbolcusu ortaya çıkıyor :D Sadece çalışma ile 700 gol, Avrupa Kupası ve 5 Şampiyonlar Ligi kupası gibi şeylere ulaşabiliyorsun. Arkadaş gerçek hayatı oyun konsolu ile karıştırdı sanırım. .

yanıt1
yanıt0
serhan:

ronaldo üstün yetenekli , fakat 1 numara messi

4
6
yanıtYanıtla
ESES:

RONALDO 1 . . . . GERÇEK BU VE LİSTENİN GERİSİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. . .

yanıt0
yanıt0
kelkitli:

RONALDO İDOL OLABİLECEK YOL GÖSTERİCİ BİR OYUNCU , AMA '''' MESSİ DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU ''''. . . .

3
6
yanıtYanıtla
ESES:

RONALDO TARTIŞMASIZ GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİSİ, YETENEK, ÇALIŞMA, HIRS, AZİM ADAMDA HERŞEY VAR! HER KULVARDA DA ZİRVEDE VE SEVİYESİNE YAKLAŞABİLEN BAŞKA BİR FUTBOLCU YOK. . .

6
3
yanıtYanıtla
Doğrudan:

Ben RONALDOYU severim Ama MESSI ona fark atar.

4
4
yanıtYanıtla
HENRY:

( ATAMADI )

yanıt0
yanıt0
Baba Vanga:

Messi akpli Ronaldo chp li bana öyle geliyor hep akpliler messi diyor

3
4
yanıtYanıtla
.:

sen ronaldoyu messiyi boşver git bir klinikte tedavi gör önce .

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title