Haberler

Kütahyaspor Kulüp Başkanı Tekdemir İstifa Etti

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Kütahyaspor'un kulüp başkanlığı görevini yürüten Ahmet Tekdemir, görevinden istifa etti.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Kütahyaspor'un kulüp başkanlığı görevini yürüten Ahmet Tekdemir, görevinden istifa etti.

Tekdemir, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya Valiliği tarafından alınan karar gereğince kulüp binasının üç ay içerisinde tahliyesinin yapılmasının istenmesini konu edinen yazının kendilerine ulaşmasının ardından kulüp başkanlığını yürütmenin imkansız hale geldiğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon hedefledikleri şampiyonluğu yakalayamadıkları için yeniden kulüp başkanı olmak istememesine rağmen herhangi bir taliplinin olmadığını ve yeniden kulüp başkanlığını devam ettirdiğini belirten Tekdemir, şöyle konuştu:

"Yeni yönetim kurulumuzla birlikte arkadaşlarımızın birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde gerek teknik heyet konusunda gerekse sporcu konusunda transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık ve transfer çalışmalarına önemli ölçüde tamamlamaya gayret ettik. Çok ciddi bir maliyetlerle bir şeyler yapılmaya çalışıldı. Kamuoyunda bizi takdir eden oldu takdir etmeyen oldu ama şunu herkes bilmesi lazım ki bizim kadar fedakar, bizim kadar bu işe sevdalı hiçbir kulüp başkanı olamaz. Benim yönetimimdeki arkadaşlarım kadar bu işleri yapabilecek yönetim çok azdır. Şu anda içinde bulunduğumuz kulüp binamızın terk edilmesiyle ilgi valilik tarafından gelen yazının tarafımıza ulaştırılması artık yönetim kurulu olarak da şahsım adına olarak da bu işi yürütmenin imkansız hale geldiğini üzülerek belirtmek isterim."

Kütahyaspor'a hizmet etmenin Kütahya'ya hizmet etmek olduğu bilinciyle hareket ettiğine de değinen Tekdemir, "Kütahyaspor için en önemli destek Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'dur. Kendisinin bu süreçte Kütahyaspor'la ilgili gerek göstereceği kişiler gerekse kendi kuracağı bir ekiple Kütahyasporun düştüğü bu zor durumdan kurtarabileceğini düşünüyorum. Kamil Saraçoğlu, bu süreçte Kütahyaspor'umuzun şampiyonluğu için geçmişte nasıl olduysa yine ciddi destekler sağlayacaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Tekdemir Kütahya Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

mustafa:

vah benim kütahyam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title