Haberler
Güncelleme:

Öğretmen çiftin canlı ders verdiği sırada balkondan düşen 20 aylık bebekleri yaşamını yitirdi

Konya'da öğretmenlik yapan anne ve babanın canlı ders verdikleri sırada 7'nci kattaki balkondan düşen 20 aylık bebekleri hayatını kaybetti. Anne-babanın Kumsal isimli kızlarını ders anlattıkları sırada üst kat komşularına emanet ettikleri öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (74)

HARBİCİ:

Anne babalar çocuklarınızı bir yere emanet bıraktığınızda önce Allah'' a emanet sonra size emanet deyin. Allah'' a emanet olduğundan asla sorun yaşanmaz.

35
28
yanıtYanıtla
Ne demezsiniz.:

Ecel geldiyse kime emanet ederseniz edin sonucta ölur. Demekki ömru okadarmis. Melek olarak Rabbime geri döndu.

yanıt3
yanıt1
Erhan:

Sen peygamber misin bu kadar net konuşuyorsun

yanıt1
yanıt3
HARBİCİ:

ERHAN Ben Müslümanım çok şükür diğer Müslümanlara konuşuyorum senin gibi ağzı sütü bozuklara değil kansız.

yanıt3
yanıt0
GÜLTEPELİ:

ERHAN Her hangi bir kulu bu zamanda sen peygamber misin diye sorarak tüm peygamberlere haksızlık etmiş oluyorsun sanki aşçı mısın diye sorar gibi. ALLAH sana en beter hastalıkları versin kabir azabın çok şiddetli olur inşallah.

yanıt0
yanıt0
çocuk babası:

Allah kimseye yaşatmasın düşünülmesi bile çok zor. . Allah sabrını versin yardımcıları olsun . . :(

35
2
yanıtYanıtla
mert:

bu çocuk bebek ölümleri ömrümden ömür alıyor ALLAH SABIR VERSİN MERHAMETLİNİN EN MERHAMETLİ ALLAHU CC DİR

31
4
yanıtYanıtla
SALKIMLAR,TALKINLAR:

Kim olaya farklı baktı bilmiyorum bende diyorum ki neden hem anne hem baba çalışıyor, şimdi diyecekler ki aldığımız yetmiyor, iyide en kötü memur maaşı 4-5 bin arası , 2400 lira alan asgari ücretli 1500 lira alan emekli de . Ayrıca memleketin en büyük sorunlarından biride iş aş bir ailede baba çalışsa normal şartlarda ailesine yetecek kadarda bir maaş alsa anne evinin sultanı olsa çocuklarına tac olsa olmazmı ?Peki şimdi bu olayda sorumlu kim anne mi babamı komşumu ben diğerini söyleyemem.

18
16
yanıtYanıtla
aynen:

kesinlikle anne maddi durum yeterliyse oturup evlatlarını buyutmeli erkek evin geçim derdine düşmeli. kadınlar ve cocuklar başta taç olmalı.

yanıt8
yanıt0
alkışlıyorum:

helal olsunn. doğru söz. para için yaşıyor artık insanlar

yanıt8
yanıt0
AHKAM KESME:

Bak şimdi böyle diyorsun ama evini kadın uğruna bırakıp giden iki çocuklu çalışmak anne olarak söylüyorum hiç biri kolay değil göründüğü gibi. uzaktan ahkam kesmekle olmuyor

yanıt0
yanıt0
eba:

benle alakası yok bakamayacaksanız yapmayın

9
17
yanıtYanıtla
SANA DA:

Seni büyütmüşler anlaşılan ama sana da BAKAMAMIŞLAR.

yanıt2
yanıt0
Haydaaa tümen:

Ogretmenler ebada canli ders yapiyorlarmis,bunub bakip bakamamakla ne alakasi var.........................yazik bize senin gibilerine okumayi yazmayi ogretende bir ogretmendi.

yanıt1
yanıt0
CORÇ:

YIL 2020 KOMŞULUK MU KALDI YA KİME NEDEN NASIL BU KADAR GÜVENEBİLİYORSUNUZ. NASIL NASIL NASIL NASIL NASIL? HIH? NASIL?

22
2
yanıtYanıtla
Zinnu:

Senin irda yoktur anlıyorum beton yiginlari arasinda aklinizi iyi yitirmiyorsunuz. Komsului insan olan herkesin irda vardir...

yanıt0
yanıt1
sağlıkçı:

mecbur birilerine bırakmak zorundayız. çalışıyoruz ya ondan dolayı birilerine mecburiyetten güveniyoruz.

yanıt1
yanıt5
Xxx:

Corç versene borç...

yanıt0
yanıt1
Jesi:

Sizden keşke bilmeden cevap yazmasanız çocuklarına zaten yıllardır bakan bir bayan maalesef 1 saniyelik bir olay o istermiydi ama yaşanması gerekiyormuş ayrıca küçük ilçelerde komşuluk hala devam ediyor

yanıt1
yanıt0
CORÇ:

ARTIK DOST YOK, Bİ ÜST KATTAKİ SEVİM TEYZE YOK, YAN DAİREDEKİ HAYRİYE ABLA YOK, MANAV MUSTAFA YOK, BAKKAL OSMAN YOK, TERZİ HASAN YOK. KİMSEYİ TANIMIYORSUNUZ. HERKESDEN UZAK DURUN. !

yanıt12
yanıt0
SUSKUN:

nasıl düşer bu bebek ya nasıl bir sorumsuzluktur bakan kişi mal mı arakdaş emanet bebek ya bu

18
4
yanıtYanıtla
Anlatayım sana:

Gerçekten suskun olsaydın iyiydi çünkü ne desiğini pek bilememişsin

yanıt1
yanıt3
....................NOKTA.......................:

KOMŞUYA CEZA İSTİYORUZ ADALET YERİNİ BULSUN.

9
13
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

Allah rahmet eylesin, acılı anne ve babaya rabbim sabırlar versin.

21
1
yanıtYanıtla
ADA:

Allah her iki tarafında yardımcısı olsun böyle bir acıyı yaşatmasın belki kendi evindede olsa düşecekti yavrucağız

16
4
yanıtYanıtla
Gülcan:

Komşuya veya bakıcıya bırakanlar bir kez daha düşünsün

12
6
yanıtYanıtla
GÜLCANA CEVAP:

Haklısın, kimseye emanet edilmez çocuk. Ama sen ev kadınısın galiba. İşe giden insanlar ya bakıcı tutuyor ya kreşe bırakıyor. Burada öğretmen annenin ne suçu var? Komşu 2 saat ilgilenememiş kızla. Yazıklar olsun.

yanıt6
yanıt5
GÜLCANA CEVAPA CEVAP:

Sen de çalışan bir kadınsın sanırım. Kimse sana zorla çalış demiyor. Para için bebeğini ona buna emanet edersen bu gibi üzücü durumları da göze almışsın demektir. Anne baba gibi kimse çocuğa bakamaz. Bakıcı olayı tırış. .

yanıt8
yanıt4
GÜLCANA YENİ CEVAP:

Eşim 3 sene önce vefat etti. Ben çocuğumla kirada oturuyorum. Hem anne hem baba olmaya çalışıyorum. Günde 11 saat çalışıyorum. Ben istemez miyim evimde oturayım koşturmaca iş stresi vs olmadan çocuğumla vakit geçireyim?? Bilip bilmeden yorum yapıp yargılamakta uzman olmuşsun. Tuzu kuru olan atar tutar senin gibi.

yanıt2
yanıt0
Vatandas:

Allah Rahmet Eylesin.. Gunumuzun Kadinlari Artik Cok Rahat ve Kendilerinden Cok Emin Sekilde, Buyuk Bir Ozveriyle Yasamaya Calisiyorlar, Aile Buyuklerinin Tecrubelerine de Tahammulleri Yok..Hic Bir Sekilde de Akil Fikir Almalarina Ihtiyaclari Olmadiklarini Dusunup, Hemen Ters Tepki Veriyorlar...

10
5
yanıtYanıtla
Ahlak:

Yüreğinizin ishali ağzınıza ve beyninize nüksetmiş. VATANDAS

yanıt3
yanıt2
ROZA:

O yavrucak geri gelmez, para bi şekilde bulunurdu, mesele para ise. Annenin bebek ile ilgilenmesi en doğrusu olurdu. Allah rahmet eylesin. Bu acıya yürek dayanmaz. Ana babaya Allah sabırlar versin. İmtihan dünyası işte.

12
3
yanıtYanıtla
Derya:

Allah sabırlar versin çok çok üzücü bir durum :( bir keresinde kız kardeşim ve eşi düğüne gitmek için 1, 5 yaşındaki yeğenimi bana emanet ettiler. işin olursa beşiğe koy orada oynar dediler. ben de onlar gittikten sonra kıyafetlerimi değiştirmek için çocuğu beşiğe koydum. kaşla-göz arasında pattt diye bir düştü yemin ediyorum üzüntüden deliye döndüm. Allahtan hiçbir şey olmadı ama bana ders oldu dünya yıkılsa emanetten gözümü ayırmam artık. .

12
2
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

çok acı. . . . tedbir şart, ama kaderinde varsa, anne babası yanında olsada düşer. . . . bazan kader demek gerek. . . . sabır.

8
6
yanıtYanıtla
sevo:

çok zor ALLAH sabır versin.

14
0
yanıtYanıtla
of:

tek kelime edemiyorum, her seferinde kendi bebegimi cocugumu yerine koymak bile kalbimi agritiyor, Allahim sen bu aciyi bize yasatma ya Rabbim

14
0
yanıtYanıtla
Www:

Allah ailesine sabır versin. Çok üzüldüm ya. Allah cümlemizi esirgesin

12
1
yanıtYanıtla
MEDYA ŞARLATANI:

MAAŞ HAKKI VERMEK BUDUR AGA

3
10
yanıtYanıtla
selim:

kıskançlık ya da üst kat komşunun ihmali dışında kötü niyeti de olabilir kıskasnçlık fesatlık vs bazen insan da şeytanlaşmıyor mu bence araştırlmalı durum???

6
5
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Resmen emanete ihanet etmislerdir..bu nasil bir sorumsuzluk ya 20 aylik bebek nasil orada düser..yaziklar olsun sizlere Bebegin ailesine sabir ve metanet diliyorum gercekten cok zor bir durum...

9
2
yanıtYanıtla
Sistem:

Annelik daha büyük ve itibarlı meslektir

9
1
yanıtYanıtla
sisteme cevap:

Asgari ücretin 2300 tl olduğu günümüzde, kocası 2300 tl alan ve kira ödeyen bir kadın tabii ki çalışmak zorunda. Faturalar ve doğalgaz 1000tl yi, kira 1200 tl yi bulurken gel de çalışma!!! Ne yiyecek evdekiler ne içecek ne giyecek? Senin tuzun kuru herhalde!

yanıt5
yanıt0
Sistem:

Çok kuru sayılmaz, idare ediyoruz ama annelik daha zor ve mesai gerektiriyor, çocuklara yazık oluyor.

yanıt6
yanıt0
Alakasıyok:

Allah sabır versin hiç kolay değil emanet bakan komşu ah ah keşke biraz dikkat etseydin yitip gitti bir can kaldı gözüyaşlı aile evlatsız.

10
0
yanıtYanıtla
Akil:

Komsu o kadar kucuk bebegi nasil tek basina birakir akla zarar tutuklansin bakamayacaktin maden almasaydin gerizekali annedede suc var okadar kucukbegin var izne ayrilsaydin ucretsin izin diye bir sey var

yanıt2
yanıt2
AKİLE CEVAP:

Bebek yeni doğduğunda ücretsiz izin veriliyor. Haberin yok bari fikrin de olmasın. 20 aylık bebek için ne devlette ne özelde ücretsiz izin alamazsın. Bilip bilmeden konuşma.

yanıt0
yanıt0
TELESKOP:

Bunun gibi kac tane yavrucak balkondan dusup hayatini kaybetti. Insanlar neden bu kadar vurdum duymazlar anlamak mumkun degil. Kucuk cocugun oldugu yerde balkona acilan kapi kilitlenir cokmu zor idrak etmek.

7
3
yanıtYanıtla
47:

Allah sabır versin balkon fileleri var artık çok yaygın küçük çocuğu olan ailelerin kesinlikle katta bakmaksızın alması önlem olmalı.

yanıt1
yanıt0
yavuz:

kurda sormuşlar: neden boynun kalın?kendi işimi kendim görürüm demiş. . . . üzücü durum ama hata kesinlikle anne babada

4
5
yanıtYanıtla
cosmos:

çok üzgünüm malesef anne babanın hatası fena ödediler böyle şeylerde en ufak ihmal çok bedeli pahaliye ödersin kimseye emanet etmeyeceksin yanından ayırmayacaksın

4
4
yanıtYanıtla
ayrılmayacak mı:

öğrencilere dersi de vermeyince devlet ücretinden kesecek? bu adamlar nasıl geçinecek her şey öyle kolay mı

yanıt1
yanıt1
....:

Şu yeni balkonları, (Fransız balkon) devletin yasak getirmesi lazım pencereler kapı gibi yere kadar iniyor. Yada parmaklık aralığını dar yapılması lazım kaç çocuk düştü. Yazık.

8
0
yanıtYanıtla
CCC:

Bina yapıyoruz ama güvenlik en son planda kalıyor malesef

8
0
yanıtYanıtla
hasan ali:

kesinlikle bu kaza değil komşu cinayeti

0
8
yanıtYanıtla
Yapboz:

Nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsun.

yanıt5
yanıt0
suc anne babada:

baskasina cocuk emanet edilirmi ikiniz birden ayni anda ne dersi veriyorsunuz bari sirayla cocuga baksaydiniz

1
6
yanıtYanıtla
yok artık:

Suçlamak ne kolay değil mi? Eba''dan haberin de yok üstelik. İkisi de öğretmen nesini anlamadın? İkisinin de online ders vermesi gereken öğrencileri var ve ders saatleri sabahtan akşama kadar. Bilmiyorsun bari konuşma.

yanıt2
yanıt0
Şrf:

Saçma sapan konuşma acılı insanlara suç yükleme. Babasının işyeri degil okul. Müdür nasıl ayarlarsa o saatte ders verirler. Bi bitmediniz

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Allah cc sabır versin böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın

6
1
yanıtYanıtla
Unitimsah:

Esim ve ben de ogretmeniz.Maalesef bu kadar agir olmasa da biz de cocugumuzla ilgili benzer durum yasadik. Bebek arabasindan dustu. Ogretmenler yatiyor millet yatiyor...

0
7
yanıtYanıtla
kamil:

önceden de bunlar vardı ama göz önünde olmadığından haberimiz olmuyordu dikkate din esra programında komşu muhabbeti, 1 haftadır komşu nedeniyle yaşanan olaylar zilyon tane haber gündeme getirlerek toplumun ve insanların birbirine güven duygusu sarsılmaya yok edilmeye çalışılıyor demek ki hazırlık var 1 yıl içinde insanların değerlerini ve güven duygusunu ve duygusal dünyasını felçe uğratıp zmin bulmaya bir şeyler yapmaya hazırlanıyor şeytan komitesi bence yaklaşan 28 şubat v2

5
1
yanıtYanıtla
Aynen:

Aynen Bunlar birer proje. . . . Ahlaksızlığı ve rezilliği 83 milyona göstermek çok ta insani ve çok lazım bir iş değil.

yanıt2
yanıt0
yuh be:

bakamıyorsan alma.

2
4
yanıtYanıtla
Vayy beee:

Her insan sorumluluk taşıyamaz

5
0
yanıtYanıtla
ÜMRAN:

ALLAH SABIR VERSİN ALLAHIM O KADAR ÇOK ŞU HABERİ OKUYORUM Kİ YÜREĞİM PARÇALNIYOR OKURKEN BİR ANNE OLARAK ŞU HAYATTA EN KORKTUĞUM ŞEY BUNU YAŞAMAK ALLAHIM ACISI ÇOK ZOR NASIL GEÇER NE DENİR CİĞERİNİ SÖKSELER KEŞKE BİRDAHA HİÇ OLMASA

5
0
yanıtYanıtla
Kromagnon:

20 aylik bebek, balkonda yalniz mi birakilir? 4 katin ustu, balkonlarin en azindan 1.20m korumaklari olmali ve oyle desen yapilmaliki, tirmanmak imkansiz olmali! Balkon kenarina yakin masa veya sandalye bulundurmamamali

3
0
yanıtYanıtla
yunus:

her insana emanet edilmez cocuk annem 2 tane cocuga baktı 2 cocukta kardeşim olsa bu kadar üstüne düşmezdim 2 cocuguda evladım gibi gördüm bırak balkona gitmeyi gözümdenn ayrılma ihtimalki olamaz

3
0
yanıtYanıtla
Recep:

böyle iki haber var yorumlara bakıyorum bir tane çözüm önerisi yok ben çözümü diğer haberde yazdım yayınlamamışlar. başka bir yorumda çözümü yazdım okuyanlar yazdığımı anlayamamışlar yazdığım öneriye şiddetle kınama yorumu yazmışlar

2
1
yanıtYanıtla
EYLUL:

Offff offf ne feci ölum :-(

2
0
yanıtYanıtla
ünsal:

yok eğitime çağ atlatacağız yok eğitim sistemini değiştircez ebanızı da alın cehennem olun yedi aydır yat son on gün uyduruk ça değişiklik uydur oğrenciyinin de oğretmende de sinir bırakmadınız

2
0
yanıtYanıtla
corona:

benim yuzumden oldu. aslinda benim degil beni ortaya cikaran kisiler yuzunden oldu

0
0
yanıtYanıtla
Naz:

Ya bilip bilmeden yargısız infaz yapmayın ateş düştüğü yeri yakar ve yaktıda Dört dörtlük anne ve baba onlar

0
0
yanıtYanıtla
Talat:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Talat:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title