Haberler
Güncelleme:

Kavgayı ayırmak isteyen kadın, başından vurularak öldürüldü

İstanbul Bağcılar'da bir kişi, tartıştığı eski sevgilisine ateş açtı. Açılan ateşte ikilinin yanında bulunan başka bir kadın kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Birisi:

Milletin belinde silah var devletin buna bir dur demesi gerekiyor millet istediği gibi at koşturuyor belinde silah

11
0
yanıtYanıtla
DRABİZON-ZİKANALI ZEHİR ZEMPEREK ALİ:

Bedavadan yaşıyoruz Yüce Yaratan sonumuzu hayır eylesin. Bu ne biçim memleket? ABD deki TEKSAS gibi olduk. Birisine bir şey desen hemen silahına sarılıyor. Yahu silah taşımak bu kadar mı kolay. Hiç mi cezası yok?Devletimizi göreve çağırıyorum.

4
0
yanıtYanıtla
ERKAN POLAT:

TÜRKİYE TEKSAS GİBİ BİRİNE BİRŞEY DEMEYE GELMİYOR YA SİLAH YA BIÇAK ARTIK CAN GÜVENLİĞİMİZ KALMADI ALLAH BİZİ VE TÜM MÜSLÜMANLARI KORUYA YETKİLILER BİRAN ÖNCE ÖNLEMLER ALMALI .

yanıt0
yanıt0
silah serbest olsaydı attığını vururdu belki:

saklamaktan eğitime fırsat bulamamış kmun kör nişancısı

1
1
yanıtYanıtla
Vay bee:

Hem komik bir yorum hem de mantıklı

yanıt0
yanıt0
Yani:

Bu devirde kavgaları falan ayırmaya çalışmayın. Canınızdan değerli değil. Kavga ayırmak eskide kaldı. Herkes de bıçak, silah sonumuz hayır olsun.

1
0
yanıtYanıtla
adil:

Bişey olmaz özgür ülke Türkiye''nin gericilikten kurtulup muassır medeniyet seviyesine ulaştığının göstergesidir bunlar, sevinebilirsiniz artık yobazlık bitti modernlik geldi.

0
1
yanıtYanıtla
can:

tövbe tövbe tövbe bu ne cahillik bu ne rezalet adam ömür boyu güneşi göremeyeceksin ama yazık bir günahsız kadın yok oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title