Haberler
Güncelleme:

Kadir Şeker, kendisine "katil" denilmesine üzüldüğünü dile getirdi

Konya'da sevgilisi Özgür Duran tarafından darp edilen Ayşe D.'yi kurtarmak isterken Özgür Duran'la çıkan tartışma sonucunda Duran'ı bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in ailesi Şeker'i cezaevinde ziyaret etti. Genç adam, kamuoyunda kendisi hakkında "Katil oldu" ifadesinin kullanılmasından rahatsız olduğunu söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (76)

olum bak git:

bir insanın canını alabiliyorsan devamınıda yapabilirsin katil katildir suçu ne sebeple işlediğinin bir önemi yok. adı üstünde suç . Kaldıki bir öğrencinin cebinde bıçağın işi nedir. caydırmak isteyen bacağa saplar kola saplar ne bilim gidip kalbine saplamaz. cehalet herzaman insanı üzer . . . .

19
22
yanıtYanıtla
NUR:

Ordaymis gibi konusanlara ayar oluyorum karsidaki adam kac tane suc u var o kadini oldurmus olsaydi kadin cinayeti diye konusulurdu, simdi bu cocuk cebimde bicak tasiyor diye mi katil oluyor yada suclu oluyor ? boyle konusup verdiginiz ornek bu kadar olur iste bu yuzden artik kimse boyle durumlarda yardim etmek istemicek geldigimiz duruma bakin ya !!

yanıt3
yanıt3
Gül:

Hayir o kadar basit degil

yanıt0
yanıt5
döverin haaa:

kafan güzelmi senin gül:)))

yanıt0
yanıt1
RACO:

nur sen bu yorumlardan etkilenme kavga eden birini görünce cebinden bıçağı çıkar birisini öldür böylece kavgayı ayırmış vatandaşlık görevini yapmış olursun:)))

yanıt2
yanıt0
dana:

cezaevinin havası iyi gelir çıkınca kaldığı yerden devam eder tipine aldanıyor insanlar

yanıt6
yanıt1
kader Mahkumu:

kuş türlerinden arkadaşım ; nefsi müdafaa vardır , eğer biri senin canına kast ediyorsa , bnde öldürürüm Allah katında da mübahtır , yani yapılmasında bir günah yada sevap işlenmez. Nefsii müdafaa belki araştırır öğrenirsin , Allah inş başına vermez , verirse eğer anlarsın ne demek istediğimi.

yanıt0
yanıt2
OLUM BAK GİT:

@KADER MAHKUMU nefsi müdafanın anlamını bildiğinden şüpheliyim. burda nefsi müdafa kapsamında olan öldürülen şahısmı yoksa olayla hiç alakası olmayan dışardan cebinde bıçakla gelen şahısmı. Niyet yardımcı olmak olabilir ama sonuç bir cinayet buda suçtur. Günah yada sevap tartışmıyoruz . işin duygusal boyutu ile adli boyutu tamamen farklı bir durum doğru söylediğin tek bir şeye katılıyorum Allah kimseye yaşatmasın. . .

yanıt2
yanıt0
Sema:

Vah vah ulan medya katili kahraman ilan eden medya kendine katil denmesine üzülüyormuş vah vah vah karışmasaydın birader karışmasaydın

9
22
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Umarım bir gün başına gelmez böyle şeyler de sonra ağlamazsın vay efendim biri bile kurtarmadı diye

yanıt8
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title