Haberler

İşte Türkiye'yi EURO 2020'de bekleyen muhtemel rakipler

Güncelleme:

EURO 2020'ye katılma hakkı kazanan ve kura çekimine 3. torbadan katılacak olan A Milli Takımımızı zorlu rakipler bekliyor.

EURO 2020 H Grubu bugün oynanan maçlarla son şeklini aldı. A Milli Takım deplasmanda Andorra'yı 2-0 mağlup ederek grubu ikinci sırada tamamladı. Fransa ise deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 yendi ve grubu lider olarak tamamladı. Grubu 2. sırada tamamlayan A Milli Takımımız, EURO 2020 kura çekiminde 3. torbada yer alacak. Millileri oldukça zorlu rakipler bekliyor.

İşte Türkiye'yi bekleyen muhtemel rakipler:

İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, Belçika, Hırvatistan, Çekya, Finlandiya, Hollanda, Polonya, Rusya, İsveç, Ukrayna, Portekiz

İşte Türkiye'yi EURO 2020'de bekleyen muhtemel rakipler

EURO 2020 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

EURO 2020 kura çekimi, 30 Kasım Cumartesi günü TSİ 18:00'de Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak.

NEDEN 3. TORBADAYIZ?

Formata göre, ikinci torbada en iyi puana sahip olan iki grup ikincisi bulunacak. Milli Takım, en iyi puanlı ikinciler arasında yer almadığı için kura çekiminde 3. torbada yer alacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Andorra Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Adınızı Yazın:

FATİH TERİMSİZ BİR MİLLİ TAKIM HER RAKİBİNİ ALT EDER, TORBA FALAN ÖNEMLİ DEĞİL. Terim yok, Prim Sorunu yok, Fitne Fesat yok, Kavga Dövüş yok, Gazeteci Dövmek yok. . . EN ÖNEMLİSİ AHLAK VAR, PIRIL PIRIL YÜREKTEN OYNAYAN BİR MİLLİ TAKIM VAR, GURUR DUYUYORUZ.

68
9
yanıtYanıtla
SPECIALIST:

İzlanda maçında risk alınabilirdi. son maç Andorra''yı yeneceğimiz aşikardı. Grup birinciliği buralarda önem kazanıyor.

32
6
yanıtYanıtla
Adalet:

Sen izlandaya yenilseydin andorraya oyle paralar verilirdiki iki tane daha andirra kurulurdu. Halitle maca oyke asilirkardiki 4 yer doberdik

yanıt0
yanıt0
TÜRK:

OLSUN, KATILMAK DA GÜZELDİ. . .

34
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Belçika, Fransa, Almanya ve Polonya. Gerisi tırt.

5
23
yanıtYanıtla
Palulu palulu:

Korkaklar gibi oynarsan galibiyet icin izlandayi evinde yenmek istemiyosan böyle olur,,sanki andoradan bir puan alamiyacaktidada....

14
2
yanıtYanıtla
papel 1903:

fotoda bile olmayan su burakmıs ardaymıs bu leşleri oynatmayın

13
1
yanıtYanıtla
Ömer C:

Pardon en iyi puana sahip grup 2. siyiz bu haber yanlış görünüyor.

13
1
yanıtYanıtla
guest:

muhtemelen ülke puanından bahsediyor

yanıt6
yanıt1
fenerlibahçeli34:

Sanırım en sonuncudan alınan puanlar sayılmıyor. Bİr altımızdaki İzlandadan sadece 1 puan aldık. Ortalamamız düştü. En iyi 2. olamadık.

yanıt7
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title