Haberler

İspanya'daki seçimlerde sandık görevlisi tayin edilen Real Madridli Marcelo, Chelsea deplasmanında forma giyemeyecek

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında 5 Mayıs 2021 tarihinde Chelsea ile karşılaşacak olan Real Madrid'de, Brezilyalı sol bek Marcelo seçimlerde görevli olduğu için maçta forma giyemeyecek. İspanya'da Madrid Meclis Seçimleri'nin yapılacağı gün Marcelo, sandık sorumlusu tayin edildi. Brezilyalı futbolcu pandemi yasakları nedeniyle Londra'ya seyahat edemeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında sahasında oynadığı maçta Chelsea ile 1-1 berabere kalarak rövanş öncesi avantajı rakibine kaptıran Real Madrid'de, Londra'da oynanacak maçta yıldız futbolcu Marcelo'nun seçim nedeniyle görev yapamayacağı öğrenildi. El Mundo'da yer alan habere göre Marcelo'nun, İspanya seçimlerinde sandık görevlisi olduğu için Real Madrid'in deplasmanda oynayacağı kritik maçta forma giyemeyeceği belirtildi.

Real Madrid'in 5 Mayıs 2021 tarihinde Chelsea ile Londra'da oynayacağı maçtan bir gün önce, yani 4 Mayıs 202'de İspanya'nın Başkenti sandık başına gidecek. Madrid Meclis Seçimleri'nin yapılacağı tarihte sandık görevlisi olarak görev yapacak olan Marcelo, corona virüsü pandemisi yasakları nedeniyle vaktinde Londra'ya seyahat edemeyeceği için takımını zorlu deplasmanda yalnız bırakacak.

İspanya'daki seçimlerde sandık görevlisi tayin edilen Real Madridli Marcelo, Chelsea deplasmanında forma giyemeyecek

YAPILAN İTİRAZ KABUL EDİLMEDİ

Seçim Kurulu'na itirazda bulunan Marcelo, Londra'ya gidebilmek için izin istedi. Ancak Brezilyalı futbolcunun yaptığı itiraz, Londra'ya seyahat edeceği gerekçesiyle Seçim Kurulu tarafından reddetti. Real Madrid'in girişimleri de şimdilik sonuç vermedi. Daha önce Levante forması giyen Aitor Fernandez de benzer bir durumla karşı karşıya kalmış, taraftarların topladığı imzalar sonrası İspanyol kalecinin seçimdeki görevi iptal edilmişti. Aitor Fernandez, böylece takımının formasını giyebilmişti. İspanya'da, seçimlerde çalışmak kamu görevi olarak kabul ediliyor. Seçimlerde çalışacaklar şehir meclisi tarafından belirleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Chelsea Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title