Haberler

İslam Memiş tarih verdi: Gram altında 585-590 liraları bekliyorum

Güncelleme:

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatlarına ilişkin yeni bir yorum geldi. ABD Merkez Bankası'nın 2022 yılında faiz artırımına başlayacağını söyleyen Memiş, "Gram altında önümüzdeki 2 ay içinde 600 TL seviyesinin altında bir rakam bekliyorum. 585-590 seviyeleri gelebilir." ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları, Fed tutanaklarının açıklanması ve Fed politika yapıcılarından gelen şahin yorumlar sonrasında bu haftayı kayıpla kapatmaya doğru ilerliyor. Gram altın ise dolar/TL 'deki seyri takip ederek 700 TL civarında bulunuyor. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki iki ay içerisinde altın fiyatlarının düşebileceğine ilişkin yeni bir yorumda bulundu.

"600 TL'NİN ALTINDA BİR RAKAM BEKLİYORUM"

Memiş, önümüzdeki iki ay içerisinde gram altının 585 lira seviyesine gelebileceğine işaret etti. A Haber'e konuşan Memiş'in açıklaması şu şekilde:

Dünyada da altının ons fiyatı düşüş trendine girecek. Çünkü Amerikan Merkez Bankası FED varlık alımlarının miktarını artırır bundan sonra ve 2022 yılında FED faiz artırımına başlayacak bu da altın için olumsuz. Gram altın/TL fiyatında önümüzdeki 2 ay içinde 600 TL seviyesinin altında bir rakam bekliyorum. Yani 585-590 seviyelerinde.

"VATANDAŞLAR SUNİ YÜKSELİŞLERİ FIRSATA ÇEVİREBİLİR"

O yüzden bozdurmak isteyen vatandaşlar bu suni yükselişleri bir fırsata çevirebilirler. Vatandaşlarımıza şunu tavsiye ederim bu fiyatlamalar köpük fiyatlamalar, suni yükselişler. Vatandaşlara tavsiyem yüksek seviyeler kalıcı olmayabilir."

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

İslam Memiş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Toprağın Babası:

KESİN 1000 TL OLACAK AYAK YAPIYORLAR..

120
20
yanıtYanıtla
Burak Ergül:

750 Olucak ne 600ün altı . Alan aldı

95
14
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Sinyali veriyor diyorki yani ; Zengin iş adamları değerli dostlarım hemen altına yatırım yapın toplayın garibanlardan altın fiyatları uçacak. Anca senin koyunlar yer bu numaraları

32
7
yanıtYanıtla
Seyit Elibüyük:

Gariban ne alaka

yanıt0
yanıt0
Janito:

3-4 ay İslam Memişi dinliyordum ne olduysa bir bakan ile görüştü birden nevri döndü artık dinlerken acaba yanlış mı bastım, ramazanda iftara doğru programı gibi mübarek yayın yapıyor. bide baktım TRT radyoda program kapmış,çok komik kimse bunların farkında değil sanıyor. Kendisini takipten "El-Fatiha"??

27
10
yanıtYanıtla
bayram doğan:

İslam Beye şu konuda hak veriyorum ; fed faiz artırırsa ons altın bir miktar düşer,ancak faiz artırırsa dolarda dunya ekonomisinde güç kazanır ve Türk lirası daha da değer kaybeder. Buda demek oluyor ki her halükarda gram altın yine ülkemizde yükselişe geçer.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen..

24
8
yanıtYanıtla
Furkan Taşlıca:

Memiş hiç bir tahminin dogru cikmıyor hala fikir beyan ediyorsun. Ağzı olan konusuyor arkadas. Bu saatten sonra altın en az bin lira olur

23
1
yanıtYanıtla
Seyit Elibüyük:

Altın fiyatları ve dolar fiyatları en aza indirilmesi lazım hem ekonomik için hemde önümüzdeki seçim için 485 yada 500 e düşmesi lazım dolarda düşmesi lazım kendi çıkarlarını düşünüyorsa eğer Bizim millet te salak ya çünkü bizim millet akpliler herşeyi ucuzlatiyorum der bizim millet te inanırlar sazan gibi bu çektiğimiz sıkıntıları unutup hâlâ AKP'ye oy verirler

3
2
yanıtYanıtla
Enver Yaşar:

Altın bu saatten sonra düşmez aksine yükselir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title