Haberler

İnşallah Antalyaspor Maçıyla Galibiyet Serisine Devam Ederiz"

Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 27 Ocak Pazar günü Antalyaspor ile yapacakları müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi.

Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 27 Ocak Pazar günü Antalyaspor ile yapacakları müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi.

Aksoy, Atiker Konyaspor'un Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk karşılaşmasında ikinci yarı başlangıç maçından 3 puanla döndüklerini anımsattı.

Zor hava ve saha şartlarında Erzurumspor karşısında aldıkları 3 puanın önemine işaret eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Bizim için sevindirici bir sonuç oldu. İnşallah Antalyaspor maçıyla galibiyet serisine devam ederiz. Hedeflerimize doğru galibiyetlerle ve puanlarla devam etmek istiyoruz. Hurtado, son hazırlık maçında sakatlanmıştı. Johnsson'un da bir sakatlığı gözüküyor ama takımın genel durumu iyi. Taraftarımızı Antalyaspor maçına davet ediyorum. Taraftarımızın desteğiyle bu maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz."

"Bizim için transfer dönemi bitmiştir"

Aksoy, olağandışı bir durum olmadıkça transfer sezonunu kapattıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Planladığımız şekilde transferi devam ettirdik. Ekstra bir durum olmadığı sürece bizim için transfer dönemi bitmiştir. Tabii son güne kadar ne olacağı belli olmaz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir şey olursa ya da herhangi bir ters durum olduğunda olabilir. Şu an planlanan veya ön görülen bir transfer gözükmüyor. Erzurumspor'un Yatabare için teklifi oldu. Açıkçası onu değerlendirmedik çünkü, Yatabare bizim oyuncumuz ve elimizdeki çift forvetten bir tanesi. Lig de başlamış durumda. O nedenle çok düşünmedik. Yatabare takımda devam edecek, öyle gözüküyor."

Antrenman

Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenman, koşu ve çabukluk hareketleri ile başladı. Topla oyun ve 5'e 3 pas çalışması ile devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı.

Rengi Hakkari Grubu'ndan destek

Öte yandan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın daveti üzerine kente gelen Rengi Hakkari Grubu, antrenmanda yeşil beyazlılara destek verdi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla fotoğraf çektiren grup üyeleri, bir süre antrenmanı izledi.

Vali Toprak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Rengi Hakkari Grubu ile yeşil beyazlılara destek vermek için geldiklerini ifade etti.

Grubun onursal başkanlığını yürüttüğünü anlatan Toprak, "Arkadaşlarımızı Konya'ya davet ettik. Geçtiğimiz günlerde sahne aldıkları Batman'da büyük ilgi gördüler. Hakkari ile Konya'nın birliği ve bütünlüğüne vesile olacaklar. Hepsi Konyaspor'un atkısını taktı. İkinci takımları Konyaspor olacak. Birinci takımları olursa daha seviniriz." diye konuştu.

Toprak, grubun yarınki etkinliğine vatandaşları davet etti.

Kaynak: AA / Spor

Selçuk Aksoy Antalyaspor Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title