Haberler

İngilizler yazdı! Marcos Rojo, Fenerbahçe'ye gitmek istiyor

Güncelleme:

İngiliz basını, Manchester United forması giyen Marcos Rojo'nun Fenerbahçe'ye gitmek için kulübünden izin istediğini yazdı.

Zanka transferinin ardından stoper bölgesine bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Manchester United'dan ayrılacağı konuşulan Arjantinli savunmacı Marcos Rojo'yu kadrosuna katacağı öne sürülüyordu. Ada basını, bugün konuyla ilgili olarak sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir iddiaya yer verdi.

ROJO YÖNETİME ÖFKELİ

The Times gazetesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde 29 yaşındaki savunmacının bir yıllığına Fenerbahçe'ye kiralanmasına izin verilmesi için United yönetimine baskı yaptığını yazdı. Gazete, daha önce de sözleşmesi 2021 yazında sona erecek olan yıldız ismin Everton'a transferinin suya düşmesi nedeniyle Kırmızı Şeytanlar'a öfkeli olduğunu duyurmuştu.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Marcos Rojo Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Memleketim:

Robin van Persie''de gelmisti. Yatti yuvarlandi 3 maca cikti milyon Eurolari aldi gitti. Ali'' de dileniyor simdi.

6
16
yanıtYanıtla
misafir gergadan:

ne yorum ama cinconlu olduğun nasıl belli cinconlu kardeş sen denizlinin verdiği dersi düşün bırak aliyi veliyi mustafayı abdülrahimi düşün........

yanıt28
yanıt7
alex:

En acil ihtiyaç kalecidir. Altay iyi ama yetmez iyi bir kaleci daha alınmalı Harun tam bir felaket

5
5
yanıtYanıtla
GSLİ:

Sana kesinlikle katilmiyorum ALTAY bence şuan türkiyedeki en iyi kaleci , keşke biz alsaydik EMRE MOR dan bile değerli gözümde , muslera veliahti olmaliydi ALTAY

yanıt0
yanıt0
gfb:

Fenerbahçe anca başını alır . . . Ali koç ülkede taraftar gruplarına para dağıtıp medyada algı yaratma çabalarını bırakıp Fernerbahçe nin dış basında yabancı oyuncunun gözündeki durumunu kurtarsın çok fazla futbolcuyu küstürdüler gidenler Fenerbahçe hakkında çok kötü konuşuyor kim gelmek ister anca Van Persie Kameni gibi yatmak isteyeni alırlar artık saçma salak hocalar ve yöneticiler ile .

2
5
yanıtYanıtla
FB:

Hadi ülkede ilk dilenen takımı geçdimde Kendi taraftarını kazıklıyan takım nolcak Hisseci cinler

0
5
yanıtYanıtla
Zavallıya gell:

Merih gibi kendi yetiştirdiği değerlere kör kalıp, gsaray gibi son 40 yıldır altyapsı fışkıran takıma laaf atan cahillllll

yanıt1
yanıt2
BAHADIR:

Fenerbahçenin acilen en az 2 3 takviye yapması şart hatta kaleci de düşünülebilir

4
0
yanıtYanıtla
GS CELAL EL:

Misafir gergedan Mayıs ayında şampiyon olduğumuzda Denizli’nin bize ders verdiğinden yine bahset de biraz gülelim kardeş :)

0
3
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Keske alt yapı ve Türk oyunculara biraz daha önem verilip dışa bağımlılık kesilse. belki hem ülkeye hem takıma katkı sağlar. İsim yapmış oyunculardan reklam geliri elde etmek ise amaç, büyük oynamak gerek. bunlar prim yaptırmaz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title