Haberler

    Hollanda Basını, Jeremain Lens'i Göklere Çıkardı!

    Güncelleme:

    Hollanda basını, Sarpsborg karşısında Beşiktaş'ı zafere taşıyan Lens'i göklere çıkardı. 31 yaşındaki futbolcu için "Beşiktaş'ı Norveç'te donmaktan Lens kurtardı", "Lens, Beşiktaş için paha biçilemez" sözleri kullanıldı.

    Beşiktaş'ın Sarpsborg maçına ilk 11'de başlayan Lens, ilk yarısını 2-0 geride kapattıkları mücadelede ilk sayısını 62. dakikada atmıştı. Başarılı futbolcu, 66'da ise Vagner Love'a yaptığı asistle mücadeleye dengeyi getiren isim olmuştu. Karşılaşmanın son anlarına kadar rakip kalede baskısını sürdüren Lens, uzatma dakikalarında attığı klas golle takımına zaferi getirerek önemli bir galibiyetin mimarı olmuştu.

    "TUR ÜMİTLERİNİ TAZELEDİ"

    Yıldız futbolcunun Sarpsborg karşısındaki performansı, ülkesi Hollanda'da geniş yankı uyandırdı. Birçok haber ve internet sitesi Lens'i manşetlerine taşırken tecrübeli isme övgü yağdırıldı. Ülkenin en önemli basın kuruluşu Telegraaf, " Beşiktaş'ı Norveç'te donmaktan Lens kurtardı" manşetini atarken, Nu.nl, "Lens'in harika golleriyle Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde üst tur umutlarını tazeledi" sözlerini kullandı. Ad.nl, "Lens'ten Beşiktaş'a Sarsborg maçında büyük yardım" derken, bir diğer internet sitesi Vi.nl ise, "Lens, Beşiktaş için paha biçilemez" dedi.

    "OYUNU DEĞİŞTİRDİM"

    Kara Kartal'a Sarpsborg karşılaşmasında galibiyeti getiren isim olan Jeremain Lens, mücadelenin ardından düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Hollandalı futbolcu, "Takım halinde iyi performans gösterdik. Üç gol bulduk ve maçı çevirdik. Her maçın farklı hikayesi, farklı senaryosu var. Bu sefer oyunu değiştiren oyuncu ben oldum. Başka bir oyuncu da olabilirdi. Önemli olan galip gelmekti" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Jeremain Lens Beşiktaş Norveç Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    Selim:

    Rakip Sarpsborg hatırlatırım. Vasat futbolcu lensi kral yaptınız ya ne deyim. Adamlar farkı kaçırdı .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    alican:

    görende barcelonayla real madridle maç yaptı sanıcak 2 dandik maç iyi oynadı diye bukadar abartmamalı basın performansı düşmesi kolay oluyor sonra

    2
    0
    yanıtYanıtla
    No comment:

    Maci izledim adamlar cok gol kacirdilar atsalar tarihi fark olurdu

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title