Haberler

Her Türlü Karışımlı İplikleri Üretiyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Merkezi Gaziantep'te olan Gür İplik firması 2008 yılında Mehmet Tayfun Özkaya tarafından kurulmuştur. 50.000 m²  ve 18.000 m² olarak iki yapıdan oluşan firma iplik sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir.

"HER TÜR KARIŞIMLI İPLİKLERİ YAPABİLİYORUZ"

Gür İplik fabrika müdürüCihan Ayla, "akrilik, pamuk, yün, naylon ve buna benzer her tür karışımlı iplikleri yapabiliyoruz. Akrilik başlıca ürünümüzdür. Bunun haricinde akrilik yün, pamuk, viskon, viskon akrilik ve benzeri ürünler özellikle uzun elyaf ve kısa elyaf olarak üretilebilen trikoya ait her türlü ürünü yapabiliyoruz." dedi.

"TEKNOLOJİYİ TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Cihan Ayla, "Öncelikle insana saygılıyız, müşteriye saygılıyız, işimizde saygılıyız. Mümkün olduğunca teknolojiyi takip etmeye çalışıyoruz. Gerek makineler anlamında gerek ham madde anlamında dünyadaki son gelişmeleri takip ederek elimizden geldiğince insanımıza daha düzgün ürünler sunmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title