Haberler

Hayatını kaleme alan Wesley Sneijder: Galatasaray'ı çalıştırmak istiyorum

Güncelleme:

Otobiyografisini kaleme alan Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, bir gün sarı kırmızılı kulübü çalıştırmak istediğini ifade etti.

Galatasaray'da iz bırakan futbolcular arasında gösterilen Wesley Sneijder, kariyeri ve yaşamı ile ilgili biyografisini yazdı.

Sneijder, birçok önemli konuya değinirken teknik direktör olarak görev yapmak istediği ve bir gün Galatasaray'da görev alacağını söyledi.

"BİR GÜN GALATASARAY'IN BAŞINA GEÇECEĞİM"

Hollandalı eski futbolcu, "Hayatım boyunca oyuncu temsilcileriyle çalıştım. Bu yönde kendim bir şeyler denemek istiyorum. Burada temel hedefimi ifade ediyorum, iyi bir kulübün baş antrenörü olmak. Ve bu kulübü zaten tanıyorum. Bir gün Galatasaray'da çalışmak istiyorum. Ve bu da olacak" ifadelerini kaleme aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Mert Ören:

Wesley Sneijder in Galatasaray a çok yararlı olacağını düşünüyorum. Futbolculuğunda oyun içinde oyunu okuyan karizmatik bir liderdi. Hallanda dan Galatasaray''a genç yetenekli oyuncular kazandıracağını düşünüyorum.

2
0
yanıtYanıtla
haa:

imparator takımın başındayken laf mı şimdi bu. başlatma hayaline

0
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

İşin zor Wesley efendi. Bu fatih hoca senide öldürür benide öldürür ayrılmaz bu yağlı kapıdan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title