Haberler

Hasan Kartal'dan Vedat Muriqi açıklaması: Transferden yüzde 15 pay alacağız

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriqi'nin transferi ile ilgili açıklama yaptı. Kartal, golcü oyuncunun Avrupa'ya transfer olması durumunda transferden yüzde 15 pay alacaklarını açıkladı.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi'in son dönemde yurt dışından ünlü kulüplerin takibinde olmasının gurur verici olduğunu belirtti.

"AVRUPA'YA GİDERSE YÜZDE 15 PAY ALACAĞIZ"

Kartal, "Vedat, Rizespor'a gelinceye kadar Türkiye'de oynadığı kulüplerde sportif ve ahlak yönünden harika bir sporcu olduğunu gösterdi. Bize geldi ve en iyi şekilde Rizespor'u temsil etti. Şimdi Fenerbahçe'nin başarısı için ter döküyor. İnanıyorum ki, Vedat çok başarılı olacaktır. Avrupa'dan geldiği söylenen teklifler veya takip altında olması bizi çok mutlu ediyor. Bahsedildiği gibi Fenerbahçe'den Avrupa'ya giderse biz de kulüp olarak satıştan yüzde 15 pay alacağız. Bu da bizi çok mutlu eder ama benim isteğim Fenerbahçe ile onun adının anılması" diye konuştu.

Hasan Kartal'dan Vedat Muriqi açıklaması: Transferden yüzde 15 pay alacağız

"ÇOK DOĞRU İŞLER YAPIYORUZ"

"Biz Rizespor olarak yeni Vedat'lar hazırlıyoruz" ifadesini kullanan Kartal, "Sezon sonu birçok futbolcumuza inanılmaz teklifler geleceğini şimdiden hissediyorum. Sezon sonu bazı futbolcularımıza dünyanın ünlü kulüplerinden teklifler gelecek. Ben ve arkadaşlarım kulüp yönetimini aldığımızda Rizespor sondan ikinciydi. Şimdi ise üstten ikinci durumda. Çok doğru işler yapıyoruz. Bununda meyvesini sattığımız futbolcuların Avrupa gündeminde yer almalarından belli oluyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hasan Kartal Rizespor Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

:

FENERBAHÇE B TAKIMI BAŞKANI KONUŞMUŞ YİNE :)

8
6
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

4 futbolcu verdiler. 5 milyon para verdiler. sponsorluk sözü verdiler. birde bir sonraki transferden  pay verdiler. oldu olacak fenevi de üstlerine yapsalardı. muriqi almak için bu kadar taviz verilmez, sicili düzgün yalı çocuğu ali koç!

9
3
yanıtYanıtla
Aslkrl8031:

Avrupadan hiç Kimse almaz, bu muhtemelen sırpların gurup çalışması neticesi olma veledi, o yüzden boşa heveslenmesin rize başkanı.

2
9
yanıtYanıtla
misafir:

ASLKRL8031 Sen kimin gurup calismasindan oldun bellimi yoksa gurup calismasi yapmayan kopru altinda olanlardanmisin. . . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt1
Aslkrl8031:

Misafir baban olma ihtimali yüksek birine karşı lutfen biraz saygılı ve seviyeli ol yoksa başka öz veya üvey kardeşin olmaz bak.

yanıt2
yanıt0
1234:

ASLKRL8031 Sen öylesin herhalde

yanıt2
yanıt1
Aslkrl8031:

Bende zamınında ne goller atmışım 1234 adlı kullanıcı sende bu gollerden birisi olmalısın ama benim gol ofsayt olmuş olsa bile 1234 adaydan biri atmış golu ve sen bu sayede buradan yorum yapabiliyorsun.

yanıt1
yanıt2
1234:

ASLKRL8031 Ben şuan ceza sahası içindeyim golü yaptım bile

yanıt3
yanıt1
Aslkrl8031:

1234 demek kardeşlerine baba olmak için uğraşıyorsun.

yanıt2
yanıt1
Hataylı:

1234 ve ondan olma 34! Aslkrl8031 sizi resmen deldi filelerinizi havalandırmakla kalmadı adeta yırttı boşa çabalamayın artık anca kendi kalenize gol atarsınız.

yanıt1
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title