Haberler

Halkbank sınav yerleri açıklandı! Halk Bankası sınav giriş belgesi sorgulama

Güncelleme:

Anadolu Üniversitesi ortaklığı ile düzenlenecek sınav neticesinde Halkbank bünyesinde istihdam sağlanacak. Binlerce adayın ''Halkbank sınav yeri açıklandı mı?'' sorusu için bekleyiş sona erdi. Halkbank sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Halkbank, farklı pozisyonlarda personel alacağını duyurmuştu. Başvurularını gerçekleştiren adayların Halk Bankası sınav yerleri de Anadolu Üniversitesi sitesinde ilan edildi. Bankacılık alanında kariyer planı yapanlar için Halk Bankası sınavı 8 Ağustos'da yapılacak. Halkbank sınav yeri nasıl öğrenilir?

HALKBANK SINAVI 8 AĞUSTOS'TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Halk Bankası, 8 Ağustos günü gerçekleştireceği personel alımı sınavını; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çorum, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla, Samsun, Tekirdağ, Trabzon illerinde gerçekleştirecek. Sınav neticesinde; müfettiş yardımcısı, iç kontrolör yardımcısı ve uzman yardımcısı, bilgi teknolojileri müfettiş yardımcısı, bilgi teknolojileri iç kontrolör yardımcısı, banko hizmetleri asistanı(servis asistanı) branşlarında personel alımı gerçekleştirmiş olacak.

HALKBANK SINAV YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Türkiye Halk Bankası A.Ş İşe Alım Sınavına başvuran ve başvuruları kabul edilen adaylar için sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi'nin adresi üzerinden duyuruldu. Sınava girecekler, sınav yerlerinin belirtildiği belgeyi 4 - 7 Ağustos tarihleri arasında https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden e-posta adresi ve aday şifresi ile edinebilecekler.

Adaylar sınava girebilmek için, "Sınav Giriş Belgesi" ile birlikte; üzerinde silinti, kazıntı ve bir değişiklik yapılmamış olan, taşıdığı bilgilerden tereddüt duyulmayan, fotoğrafları ile tanınmalarına engel teşkil etmeyecek nitelikte Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, TCKN bilgisi içeren Sürücü Belgesi veya geçerlik süresi devam eden Pasaport ibraz etmek zorundadırlar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anadolu Üniversitesi Halk Bankası Halkbank Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title