Haberler

Bayern Münih - Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih - Arsenal maçı şifresiz mi?

Güncelleme:

17 Nisan Çarşamba günü Bayern Münih ile Arsenal arasında oynanacak olan maçın detayları merak konusu oldu. Maç, 13:30'da Pendik İlçe Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

17 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Bayern Münih - Arsenal maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Bayern Münih - Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Bayern Münih - Arsenal CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Bayern Münih- Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bayern Münih- Arsenal maçı ne zaman?

BAYERN MÜNİH - ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Bayern Münih ile Arsenal arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 17 Nisan Çarşamba günü saat 22:00'da başlayacak. Maçı izlemek isteyenler TV 8 Buçuk, İçtimai TV ve Exxen kanallarını kullanabilirler. Karşılaşma, Münih'teki Allianz Arena Stadyumu'nda gerçekleşecek.

BAYERN MÜNİH - ARSENAL MAÇI NEREDEN İZLENİR?

TV8,5 HD, 3 Mart 2017'de kurulan, TV8,5 ile eş zamanlı yayın yapan TV8,5'un yüksek çözünürlüklü kanalıdır. TV8,5 HD, Türksat 4A 12356 H 7100 2/3 frekansından, Turkcell TV+ 41. kanaldan, tivibu 52. kanaldan, D-Smart 47. kanaldan, Digiturk 55. kanaldan ve KabloTV 41. kanaldan izlenebilmektedir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Bayern Münih Bein Sports Arsenal FC Pendik TOD TV Münih beIN Gündem Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title