Haberler
Güncelleme:

Belediye personeli, onlarca köpeği diri diri gömdü

Konya'da Sarayönü Belediyesi personeli, uyuşturucu iğne ile bayıltılan onlarca sokak köpeğini canlı canlı şantiyedeki çukura gömdü. Cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınan o anları izleyenler büyük tepki gösterdi. Olayla ilgili Sarayönü Kaymakamlığı adli ve idari soruşturma başlattı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Bahattin bakkal :

Onlarda can ya bunu inancı olmayanlar bile yapmaz nasıl can vereceksiniz siz son nefesinizde hiç mi korku ürkü yok sizde !

61
7
yanıtYanıtla
Onur Ceren:

Allah sizin bin belanızı versin bu nasıl vicdansızlıktır.

51
7
yanıtYanıtla
ZELİHA ŞAHİN :

Onlar Allah'ın yarattığı sessiz kullar. Ben de rahatsızım sayılarının çokluğundan ama insan gibi çözüm üret Kısırlaştır vs. Allah hesabını çok ağır ödetir.

44
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bulunduğu konum ve makam ne olursa olsun, Yüce ALLAH'a inanan samimi bir Müslüman bu vicdansızlığı,barbarlığı ve alçaklığı yapmaz ! Savunmasız,zavallı,masum hayvanlara bunu yapanlar insanlara her türlü kötülügü yaparlar. Devlet yetkilileri ve adli makamlar lütfen laf ve söz ile kınamasınlar,gerekeni yapsınlar, belediye dahil tüm suçlulara örnek olacak ceza versinler.

23
2
yanıtYanıtla
metheone :

Tamam hayvan hakları falan da, sokaklar at gibi kocaman köpeklerle dolu. Çocuğu parka götürmeye korkuyorum. Kime neye saldıracakları da belli olmuyor.

3
16
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu belediye de sözde dini hassasiyetleri olan namazında abdestinde yöneticileri olan belediye. Allah korkusu olmaz mı alnı secdeye değen bir insanda. Anlayabilmek mümkün değiş. Yazık

16
0
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

şimdi insanlar onlaraca yuzlerce bu olaya en ağır hakaretlerı yapacak bu gorduklerı olay ıcın sonra yetkıller sosyal medyadakı bu ağır hakaretlerı gorunce savcılığa suc duyurusunda bulunacaklar bıze ağır hakaretler edıyorlar dıye olaya bakarmısıız nerden baksanız canılık canavarlık yanı hıcmı ınsan olmadınız ınsanlık yokmu sızde

12
0
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

ALLAH o emir i verenin de böyle işleri yapanın da belasını kısa zamanda akşamdan sabaha bu günden yarına tez zamanda belasını ya kendinden ya ailesinden misli ile verecektir azıcık küçücük vicdan vicdan bre zalimler bre ALLAH TAN korkmazlar yeter artık KOKUŞMUŞ zihniyet canilik aldı başını gidiyor ÇOK YAZIK

11
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

O masum hayvanlar yerine onları alan, besleyen, sokağa bırakan veya mahalle aralarında su ve yemek veren lafım ona hayvanseverleri ( sokak çocuklarını veya çingene çocukları görünce tekmelek, boğazlamak isterler bunlar ) o çukura gömmek lazım. .

7
1
yanıtYanıtla
Babilya :

Devlet nerde ,çözüm bu mu?O emri verenin Allah cezasını verecek. Obelediye ye kayyum atanmalı.

7
0
yanıtYanıtla
Babilya :

Allah belanızı versin.Başka ne söyliyeyim

6
0
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

YAHU BİRDE KONYA DİN İBADET DEDİN Mİ MANGALDA KÜL KALMAZ YUHHHHHHHHH

5
0
yanıtYanıtla
Babilya :

Müslümanlık eğer buysa yazıklar olsun size..Telofonla çekim yapankardeşimiz sağol duymadığımız neler var kimbilir.Ödediğimiz vergiler size haram olsun.

4
0
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

Hiç mi Allah'tan korkmadın?

1
0
yanıtYanıtla
Fatoş Demir:

allah topunuzu kahretsin dilerim allahtan aynisini yasamadan gebermeyin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title