Haberler

Musa Aydın'dan olimpiyat elemelerine hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı'na ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, olimpiyat elemeleri hazırlıklarını Ankara'da sürdüren Serbest Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, olimpiyat elemeleri hazırlıklarını Ankara'da sürdüren Serbest Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Elmadağ'daki kampta ilk olarak teknik heyetle bir araya gelen Musa Aydın, takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Aydın daha sonra güreşçilerle sohbet etti.

Milli takım kampında Belarus ve Özbekistan milli takım güreşçileri de bulunuyor. Aydın, kampta bu iki ülkenin teknik direktörleriyle de görüştü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Musa Aydın, "Hazırlıkların başarılı bir şekilde gittiğini görmek beni son derece memnun etti. Kampımızda Belarus ve Özbekistan'dan çok önemli güreşçiler bulunuyor. Özellikle partner sıkıntısı yaşadığımız 125 kiloda olimpiyat şampiyonumuz Taha Akgül, bu partnerlerle çok daha iyi bir şekilde hazırlanıyor. Milli takım kamplarını açan ve ihtiyaç duyduğumuz partnerleri getirmek konusunda maddi manevi her türlü desteği veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Aydın, önlerinde olimpiyat elemelerinin bulunduğunu hatırlatarak, "25 Şubat'ta Ukrayna'da, ardından İtalya'da iki önemli turnuva var. 18-21 Mart tarihlerinde Macaristan'da Avrupa Olimpiyat Elemeleri, 6-9 Mayıs tarihlerinde de Bulgaristan'da Dünya Olimpiyat Elemeleri yapılacak. Amacımız her iki eleme müsabakalarında da başarılı olmak. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Musa Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title