Haberler
Güncelleme:

Tayland'dan Türkiye'ye 3 alanda işbirliği teklifi: Üretim merkezi olabiliriz

Türkiye-Tayland Karma Ekonomik Komisyon 4'üncü Dönem Toplantısı için Türkiye'ye gelen Tayland Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Don Pramudwiani'den dikkat çeken bir teklif geldi. Gıda, yenilenebilir enerji ve elektrikli araçlar konusunda işbirliği yapabileceklerini söyleyen Pramudwiani, "Tayland, Türkiye için üretim merkezi olabilir." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Nurullah Ak:

Türkiyemiz bu yatırımlarla iyice zirveye çıkıyor Elhamdülillah

151
152
yanıtYanıtla
Angino chere:

Türkiyenin baska bir Ülkeye üretici olarak ihtiyaci yoktur. Türkiyedeki üeretim Potansiyeli (Gida) o kadar büyükki, eger üretilmeye baslanirsa Avrupanin merkezi olabilir.

196
16
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

arazisi olanlar ekerse dogru diyosun ekmeyenin arazisini devlet keske satınalabilse ekebilecek kisilere satısını gerceklestirebilse cok güzel olur .

yanıt0
yanıt0
Metin Yalcin:

Hadi len yer mantarı, eski japon enjeksiyon kalıpları ile adam oldunuz şimdi bize gider yapıyorsunuz üretilecek ürününüz varsa gönderin biz yapalım .. ))

2
0
yanıtYanıtla
zübükzade:

bunlara para verip söyletiyorlardır bak secimden sonra hic biri ortalıkta olmaz

1
1
yanıtYanıtla
Serkan kılıç :

Tayland üretim merkezi olalım diyor ulan rüyamda görsem inanmam ama adam resmen üretim merkeziniz olalım diyorr

1
0
yanıtYanıtla
NURETTİN Oğur:

Bu tür tv dizi leri ve programlar yayından kaldığı sürece sen hem kendini ve kocanı ifşa ediyorsun sanki iyi bir şey yapmış gibi vah teyze kimi kime şikayet ediyor sun

0
0
yanıtYanıtla
Adanalı Haşmet :

Hayırlı kandiller ağalar

0
0
yanıtYanıtla
Ferhat Karahan:

Türkiyedeki ayakkabi sektoru kan ağlıyor is sizlikden yakında üretimler tatile girmeye başlar biz yurt dışına is veriyoruz :-)

0
0
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Vatanimizda issizlik var , birde bagli kalicagiz Tayland a , niye?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title