Haberler

Tuluhan Tekelioğlu,Okurlarıyla Buluşuyor.

Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekelioğlu, son zamanlarda büyük bir çıkış yakalayan ve bir ayda 2. baskısını yapan "Herşeye Rağmen İkimiz" ve "40'ında 40 Kadın"adlı kitaplarını imzalayacak.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Ünal,yaptığı yazılı açıklamada, Haziran Ayı Konuğunun Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekelioğlu olduğunu belirtti. Ünal, açıklamasına devamla " Tam bir yıl önce, yani 2010 yılının Haziran ayında Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile işbirliği yaparak, Antakya Vali Ürgen Parkı'nda "ATSO- KAGİD Okuma Parkı" adlı mini bir kütüphane oluşturduk. "Türkiye Okuyor" Kampanyası kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de desteklediği okuma parkımızda, okurların ücretsiz kitap ve dergi okumalarını sağlıyor, satrançseverlere de hizmet veriyoruz.

Parkımızın 1.yıldönümü nedeniyle Gazeteci-Yazar Sayın Tuluhan Tekelioğlu'nu davet ettik. O da yoğun programına rağmen bizleri kırmayarak, davetimizi kabul etti. Tekelioğlu, 18 Haziran 2011 Cumartesi günü saat 14:30 da, Vali Ürgen Parkı'ndaki "ATSO-KAGİD Okuma Parkı'nda kitaplarını imzalayacak.Tüm halkımızı bu güzel etkinliğe bekliyoruz"dedi

Tuluhan Tekelioğlu Kimdir?

1970 Tours / Fransa doğumlu olan Tuluhan Tekelioğlu, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bitirmiştir. Prof.Dr.Yavuz Tekelioğlu'nun kızıdır. Tuluhan Tekelioğlu, Paris Sipa Press'te gazetecilik hayatına başladı. Hürriyet gazetesinde çalıştığı sırada Kenya'daki Kakuma Mülteci Kampı'nda BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) yararına gönüllü hizmet etti ve edindiği deneyimleri yazı dizisi olarak gazetesinde yayınladı. 2001'de Cine5'te Başka Yerde Yok, 2001-2003 arasında Habertürk TV'de Tatlı Sert, TGRT kanalında Tuluhan'la Her Sabah programlarını hazırlayıp sundu. 2005-2006 arasında Kanal D sabah haberlerini hazırlayıp sundu. Kanal 1Güzel 1 Gün adlı sabah haber kuşağını sundu. 2009'da TRT 2'de Boğaziçi'nden programını sundu. Sabah gazetesinde 2007 yılında başladığı "Her Şeye Rağmen İkimiz" adlı röportajlarına halen devam etmektedir. Cumartesi günleri Sabah Gazetesi'nde "Her Şeye Rağmen İkimiz" başlığı altında, genellikle evli çiftlerle röportajları yayınlanmaktadır.

Kitapları :Her Şeye Rağmen İkimiz, 40'ında 40 Kadın

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title