Haberler
Güncelleme:

Sokakta yaşayan köpekleri hedef gösteren uygulama Türkiye'yi ayağa kaldırdı

Havrita isimli sokakta yaşayan köpeklerin harita üzerinde işaretlenmesi suretiyle hedef gösteren uygulama sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Çok sayıda hayvansever ve dernek, ilgili internet sitesi ile uygulamanın kapatılması çağrısında bulunurken, "#havritakapatılsın" etiketi çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından kısa sürede Twitter'da TT oldu. Çok sayıda kullanıcı köpeklerin yerlerinin haritada işaretlenmesi sonrasında zehirlenerek öldürüldüğünü iddia etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

KARLI DAĞLAR:

Lanet olasıcalar!. Antalya'da sokak köpeklerinden kaçarken kazada ölen küçük kız için bu kadar yaygara koparmadınız. Yuh sizin insanlığınıza...

163
52
yanıtYanıtla
adem aka:

başıboş sokak köpekleri yüzünden insanlar sokaklar yürüyemiyor. araçlar kaza yapıyor. çocuklar büyükler tehlike altında. yetkililer bu köpekleri barınaklara almadığı için insanlar kendi başlarının çaresine bakmak için bu uygulamayı kullanıyor.

108
46
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

havrita uygulaması gerekli bir uygulamadır. ve acilen toplanmalıdır bunlar. Sürü halinde gezdikleri zaman ALFA olan sürü lideri her zaman tehlikedir. ve köpeklerin ataları da kurtlardır. sürü halinde gezen hayvan insan toplulukları sürü psikolojisi ile hareket eder.

88
44
yanıtYanıtla
Furkan Öztürk Öztürk:

İnsana zarar veriyorsa köpeklerin kesinlikle ya korumaya alınması gerekir ya da öldürülmelidir..

87
41
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bunu gerçekten yapan varsa inşallah kendi sonuda böyle olur. Güç ve kudretin sahibi Allah'ım sen bilirsin amin.

61
46
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Başıboş köpekler konusu devletin, dolayısıyla HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN, o devleti yöneten hükümetlerin ayıbıdır. İtibardan tasarruf olmaz ise, halkın sağlık ve emniyetinden tasarruf ASLA olamaz. Hayvanların kısırlaştırılması itibar masrafından pahalı da değildir.

92
5
yanıtYanıtla
AYDIN DEMİREZER:

Zor mu bu kadar bu hayvanları toplayıp koruma altına alıp çip takıp sahiplendirmek satışını yasaklamak. Artık 21. yüzyılda yaşıyoruz medeni ülkelerde yapılan neyse onu yapmak bu kadar mı aciziz.

84
10
yanıtYanıtla
HONOUR:

şu işe çözüm bulun artık ya. motorla giderken saldırıyorlar, öldürülmesine içim el vermiyor. bi çözüm artık.

66
11
yanıtYanıtla
Yunus Orhan:

Bence karakola alınıp serbest bıraktığınız sapıkları zehirleyin masumlardan ne istiyorsunuz oy verdiğiniz sizi yöneten kişilerden hesap sorun

10
5
yanıtYanıtla
ismail bey :

sokaklarda köpekler yüzünden kedi kalmadı, Evlerde, hatta geceleri sokaklarda fareler cirit atıyor.

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title